fredag 4 november 2016

En novemberfredag


Fredriks sista dag på höstlovet och vi sitter på caféet på Gamla Rådhuset här i Södertälje. Medans vi satt här kom personalen ut med små Halloweenlyktor. Det är ju faktiskt den "svenska Halloween" idag om man ser saken så... enligt vissa. Har sett dom vilda diskussionerna på Internet om huruvida vi ska ha bus eller godis den 31/10 eller dagen före vår Allhelgonadag.

November...
Den här månaden som är mörk och blöt.
Första snön har kommit.... och gått. Alldeles för varmt på marken än så länge.
Min månad. Jag är född i det här mörkret. Fast mamma har berättat att det tydligen var en jäkla vinter mitt år. ;-)
Det får så gärna bli kallt att snön kan stanna. Love it!

Xet börjar 5-skift igen. Har suttit och klurat fram och tillbaks på hur Fredrik ska ha sina perioder hos oss. Fick ihop det hyfsat bra med ett schema på ca 2,5 vecka var hos oss. Blir lite knöligt runt jul och nyår, men det löser sig alltid. Det är ju skönt att vi trots separationen kan pratat med varandra.

Apropå jul.
Här om dagen fick jag ett tokryck!
Jag lallade in på julavdelningen på ICA MAXI. Jag som brukar rata allt juligt till lite närmare advent. Men ut gick jag med en plastgran! P.g.a. allergin så kan jag tyvärr inte ha en levande.... Vi slängde den gamla plastgranen för den började barra efter alla år. :-D Saknade den... Å även om jag nu blir mestadels ensam i år över den perioden så vill jag ändå ha lite julfeeling.

Hösttankar till alla
Tänk på nära och kära som ni saknar ♥
Tala om för dom som finns i livet att dom är viktiga för er ♥

Inga kommentarer: