måndag 16 oktober 2017

Fem och en halvmånad

Fem och en halvmånad av tystnad....
Har det hänt något?
Tja, det har det väl. Det går ju inte bara flera månader så där utan att det händer något, av något slag.

En praktikplats gick över till en anställning! Det var en stor sten som lämnade hjärtat. Fast det är orostider i företaget så jag vet inte hur det blir om en månad, två månader, ett halvår....

Det finns flera saker som kommit och gått, andra saker har stannat. Allt både av godo och av onda.
Jag orkar inte gå in på allt som hänt. Jag försöker att ta mig framåt en dag i taget bara.

Pysseltarmen har börjat dra lite grann. Mycket tack vare en kvinna på jobbet som har hand om "pysseldelen" där. Det gör att min hjärna börjar vakna med idéer.

Fototarmen har börjat dra liiite mer än pysseltarmen. Dom vackra höstfärgerna gör mig fotosugen. Höstvindarna som alltid vill blåsa bort mig mot Torö. Lusten att åka iväg och se något nytt... med kameran som sällskap förstås. ;-)

Fredrik har höstlov v 44. Jag skulle så hjärtans gärna vilja göra något med honom, åka bort. Sommarlovet vart ju inge vidare för honom.... Jag praktiserade, inga pengar att ta av och hans pappa gjorde inget speciellt med honom heller.
Ekonomin är fortfarande väldigt tuff! Den finska delen i mig har längtat länge till Helsingfors igen. Det är många år sedan jag var där sist. Då var det begravning, jag hade ett trasigt knä och en "faster" som inte alls ville att jag skulle gå ute själv. :-\ Men jag konstaterar att det blir för dyrt för oss nu.
Jag fortsätter att titta runt, fantiserar och tänker. Kanske Göteborg och gå på Liseberg? Räknar, drömmer och räknar lite till.... *skakar på huvudet*

Idag härjar värk och trötthet i kroppen. Tar några tabletter och lägger mig för att sova.
Sov gott alla ni där ute, krama kudden och ha en trevlig stund i Drömmarnas Land. <3 br="">

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Laila!
Trevligt att "höra" från dig igen. Vi träffas fortfarande på onsdagar så om du vill får du gärna hänga med.
Karin