måndag 3 september 2007

Jag hann!

Men det vet inte Sollan om än! ASG
Hon har fått nog av mig! För att jag ska få arslet ur Karlavagnen så har hon börjat att utmana mig.
Idag vart det en utmaning som löd:
Scrappa det senast tagna fotot och lägg upp det på bloggen innan kl 24.00
OK. LOn är gjord, men den ligger på tork. Det är en detalj som gör att jag inte kan sätta in den i scannern än. Så jag lovar att den kommer upp imorgon på morgonen.
Sen har människan mage till att ge mig en veckoutmaning också. Där har jag till fredagen på mig att klura ut nått att scrappa om rörande ett barndomsminne. Här blir det problem... Jag har inga barndomsminnen som man scrappar om... Den blir svår!

Idag har Per varit ute och fotat en tjej som vill börja bygga upp en portfolio. Oj, va med bra bilder det vart! :-) Kul att det gick så bra, med så bra resultat dessutom.

Sådan mor, sådan son... Kan man säga så? Ni som kommer hit någorlunda regelbundet vet ju att jag hade porslinkross på löpande band här för ett tag sedan. Nu har lillherr´n haft sönder två glas på två dagar. Per och jag har numera konstaterat att vi har inte full uppsättning av några glas alls! :-o Här kan man inte bjuda på stormiddag precis... Hmmmm

Vet ni om att hemgjord milkshake är jätte gott? *slickar mig fortfarande runt munnen* För första gången i hela mitt liv så har jag testat att göra det också. Enkelt, kladdigt, kul och himla gott. :-)

1 kommentar:

netha sa...

Din Lo är jättefin, och att bjuda på middag med uddaglas är jättefint, säger jag som sparar på uddaglas som blå, så nog går det.
Fast nog är det trist när det går sönder, jag får nog börja bjuda på udda tallrikar med. :-)
kramis