lördag 22 september 2007

Lördag fm...

... å här sitter jag med en himla huvudvärk! :-(
Klockan nio redan plingade dörrklockan frenetiskt. Fredriks kompis Basse ringde på dörren glad och pigg. Tjosan hejsan. Jag ringde hans mamma och tala om att han var här. Hon lät själv rätt nyvaken... Jo han hade fått gått ut på gården, men hon hade också sagt att det är nog inga barn vakna ännu. Vilket sluta med att vi hade en liten kille här som åt frukost med oss. :-)
Nu har jag skickat ut dom på gården! Det är fint väder även om det blåser en del.

Per ska straxt dra iväg ner till stan och fixa skor, kemtvätt och nått i födelsedags present till sin mamma. Svärmor fyller år idag. Kerstin (Pers syster) bad oss att köpa en orkidé från henne. Hon är handikappad i MS och kan tyvärr inte komma in i svärmors hiss...
Kan inte med bästa vilja säga att jag är på humör för att sitta hos svärmor idag och prata med släkt och vänner. Anar också att Fredrik kan bli skitstökig där eftersom det blir varmt och trångt och då vill farmor gärna hyssa ner honom lite extra...

Marita ringde och frågade om jag ville komma och pyssla. Ja det hade jag hellre gjort! Men nu är det fullt ös på allt in i oktober.
Men sen måste jag ta tag i det jag ska göra inför Karlstad mässan!

Nu ska jag göra mig i ordning. Skulle vilja måla naglarna. Det brukar gör att jag känner mig på lite bättre humör. Löjligt, men ibland behövs det så lite.

2 kommentarer:

Tanja sa...

Tack för din gulliga kommentar "hemma hos mig"! Just nu är jag oerhört upptagen med mina barns hobby - hockey - o min får stryka på foten.... tråkigt men sant.

Det gör mej glad att du lämnade ett avtryck hos mej - ha en härlig lördag!

//Tanja

AnnaB sa...

Hej! Tack för kommentarerna i min blogg! Jag hoppas att huvudvärken gick över och att det gick bra hos svärmor ändå...

Det finns tyvärr ingen scrapbutik här i Strängnäs. Den butik som hade lite scrapprylar gick i konkurs tidigare i år... Trist, men det var alldeles för dyrt och för litet utbud jämfört med nätbutikerna. Är det på Skapa Hobby du brukar hålla till ibland? Jag har tänkt att jag måste åka förbi där någon dag nu när jag jobbar (i Sthlm) men det har inte blivit av än. Kramar!