söndag 22 januari 2012

Å så kom det lite snö

Det är jätte skönt när det kommer lite snö. Eller det kom en hel del om jag ska vara ärlig. Det blir ljusare och det är kul att vara ute och leka i det. Jag var med Fredrik och en av hans kompisar ut och fixade en snölykta. Den brann så fint tills kompisen fick för sig att hoppa ...över... lyktan.
Vi ska väl se om vi kan få till en ny imorgon.

Å så för att stöka till det lite extra så har bilens batteri lagt av. Ja men vad kul med en lite extra utgift... typ inte! Framför allt har vi inte råd att ta det förens på onsdag när Per får sin lön.
Det innebär att det blir buss eller att gå till skolan imorgon.
Eller gå... som sagt var.  För när man tittar på SLs sida så ser det inte så himla bra ut.

Trafikläget klockan 21:38

Ja! Det var inga bussar som går år Fredriks håll. Tack och lov att Per jobbar em imorgon så vi kan dela upp oss eftersom jag har möte på Arbetsförmedlingen också.
Bara att fortsätta hålla koll på SLs sida då.

Swosh mot en ny vecka!

2 kommentarer:

Eleonora sa...

Snö och halka här också. Visst är det ljusare och piggare med vitt på marken. Men det är då också allt. Snön ställer till det med kaos bla som du säger i busstrafiken.

Ny vecka och nya utmaningar. Hoppas din vecka blir bra och att A-förmedlingen kan ställa upp med något för dig. Kram

desperat hemmafru sa...

Åh vad trist med bilbatteriet. Och att ni måste vänta tills lönen. Jag kan låna ut pengar om ni vill! Seriöst alltså. Så slipper ni eländet. Skulle kännas bra att få vara en god medmänniska.