tisdag 23 april 2013

En helt vanlig vårtisdag

Jag har suttit ute på balkongen. Den är inte stor... Men i ett litet hörn av den hittade jag lä.
Där satt jag med min brie/salami smörgås, njöt av solen, tittade på måsarnas dans i vinden och njöt av solen. Idag kan man säga vårvindar friska! Ömsom sol och ömsom lite regn.
En riktig aprildag med andra ord. :)

Idag var jag ner till Arbetsförmedlingen för att träffa min SIUS coach. En jättetrevlig tjej som berömde mig för min aktivitet. Å jag som tycker att jag inte kan söka så mycket... :-\ Men det är ju jättekul att höra att hon är nöjd! 50% jobben haglar ju inte över en precis, trots att man kan få mig med en massa bidrag. Men hon jobbar på på sitt håll och jag med det jag hittar på Platsbanken.

Sen läste jag det här idag på Aftonbladet. Klicka här och här.
Det gör en lite varm i hjärtat om man möjligtvis skulle få bli av med en av sina åkommor. Nervskadan i knät är som den är efter skadan. Det finns ändå hopp och kanske andra människor börjar tro på alla med fibromyalgi. Att det inte är "fel i knoppen" på en!
Jag ska absolut inte klaga! Där har alla läkare på smärtklinikerna varit helt underbara. Min fibro beror ju troligt vis på att jag gått med den kroniska knävärken så länge. Sen slås alla system ut. 

Hur är det på din front?
Snälla, gör mig glad och skriv någon liten rad och berätta. Jag är sååå sällskapssjuk  :-)

4 kommentarer:

Susanne sa...

Hemma på min gata är allt bra. Blev lite irriterad på en kollega idag, men jag har iaf en kollega att bli irriterad över. Kollegan är en riktig energitjuv så fortsättningsvis ska jag sluta bli bry mig.
Hoppas att du snart får en jobb.
Kramar

Anonym sa...

Hej Laila!
Saknar dej på onsdagarna, kan du inte dyka upp?
Bojan

desperat hemmafru sa...

Kul att du ändå kan få lite mentalt stöd i sökprocessen. Hoppas att det faller på plats med jobb så småningom. Det unnar jag dig verkligen som min medmänniska! Skulle vara bästa nyheten alltså.

Här har vi haft "Sverigesommarvarmt" i en hel vecka (läs:20-27 grader varmt!). Men just nu slår vädret om till "Sverigevårvamt" (läs: 8-10 grader). Suck.

Må gott!

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Hur bra att höra att du fått nöjda kommentarer av din sius coach. Det brukar ju inte vara så tycker jag jag hört...
Sälskapssjuk är en annan ibland med...
Hihi vi får slå ihop våra påsar så går det väl att råda bot på sälskapssjukan.
Kram här är det trädgårdsarbete för hela slanten kram och lite blogga ka jag meddela men det kan hända märks med att jag inte är inne och kommenterar så ofta eller skriver inlägg så ofta... kram