torsdag 6 november 2014

En söndag i november

Det är väldans grått ute. Per sover efter ett 12h nattpass. Både Fredrik och jag är lite rastlösa och vet egentligen inte vad vi vill... :-\ Tillslut bestämmer vi för att vara hemma och myyysa.

Vi hejar fram Hammarby! Å just tack vare oss så kommer dom tillbaks till Allsvenskan igen ;-D

 
Jag hämtar några adresser från Postcrossing och skriver några vykort. En del ska långt ut i världen och några hamnar på närmare håll. Alltid lika spännande att se.
Att skriva är för mig är väldigt rogivande. Under olika perioder i livet har jag haft brevvänner också. Just nu har jag inga alls vilket jag kan sakna en del.

Tassar runt och tar hand om orkidéerna. Njuter i massor av den här som blommar för första gången. Är så stolt och så vacker den var att se! Det här är andra stängeln som redan blommar. Hoppas jag lyckas få till det fler gånger sen. 

Doftar ljuvligt ute i lägenheten när Fredrik skalar en mandarin. Doften av citrusfrukter, framför allt på vintern, är hemtrevligt. 

En helt vanlig söndag, lallandes hemma...

Alla foton
© Laila Söderström

1 kommentar:

Susanne Lüders sa...

Det där med postcrossing lät riktig kul. Hoppade på det direkt!
Jag har alltid gillat vykort. Sparade alla och jag tror att jag har dem kvar. De borde ligga i två skokartonger hemma i Hamburg i mitt barnrum.