fredag 7 november 2014

Men vilken mysko dag!

En onsdag
En helt vanlig onsdag
Trodde jag. Men jag kommer att leva gott på den.

 • Närkontakt med en havsörn utanför köksfönstret.
  Hinner tyvärr inte få fram kameran för jag var lite försenad på språng ut. Men jag var ju bara tvungen att stå och njuta av den fina uppvisningen när jag hade den så himla nära.  ♥ Det är verkligen en gåva att få se dessa mäktiga fåglar segla upp i det blå.
 • Ögonbottenfotografering direkt på morgonen.
  Jag var lite fundersam på dom pupillvidgande dropparna. Jag kommer ihåg vilka jätte problem mamma hade efter dom. Hon stängde in sig i mörker och torkade tårar i parti och minut... För min del gick det väldans bra. Vad man nu lite snabbt kunde se så såg allt bra ut... än så länge. Däremot så hittade dom ett litet födelsemärke! Så nu vet jag var min lilla skönhetsfläck sitter. :-P
 • Komplimang
  Det är man ju inte precis så himla van vid att få. Iallafall inte av det här slaget. När jag kommer inseglande på jobbet så ger en av cheferna mig en komplimang som gjorde att jag sträckte på mig (en halv meter :-P). -"Vad du är vacker idag!" Blir fortfarande lite lätt generade när jag tänker på det... men glad!
 • En till komplimang :-o
  Men vad är det här för en dag? En till som kommer och säger att jag är vacker. Japp, jag vart ännu lite malligare!
 • Post på hallmattan
  Som jag skrev i förra inlägget så tycker jag om att skriva. Men jag tycker i och för sig om att få kort/brev också. På hallmattan ligger ett tjockt handskrivet kuvert. Ohhh... Min gulliga moster Mona har skapat ett grattiskort till mig och i det lagt en del gamla foton. Rörd av den fina omtanken blir jag ståendes i köket, gråtandes och full av minnena som flödar i mig pga fotona.
  Tack Mona! En del av dom har jag aldrig ens sett.
Fotot är av min pappa och mamma på deras bröllopsdag 7 augusti 1965.
Ser ni mig också? Det är jag som syns där till höger. Där under, ja men vid klänningen? *suckar*
Jag är under mammas klänning... i hennes mage. ;-P


Inga kommentarer: