lördag 20 februari 2016

Filurar lite hit....

... och filurar lite dit.
Känner för att hitta på nått i helgen.
Är less på att vara hemma nu när man varit så himla sjuk. Det känns i kroppen (och knoppen) att flunsan tog ordentligt. Men tar jag bara saker i min egen takt och med lite vila ska det nog gå bra.

Syfestivalen på Stockholmsmässan:
Det blir mindre och mindre papperspyssel på den mässan. Visst pärlor, men det känns inte så där himla nödvändigt.
Jag behöver absolut ingenting! Åtminstone inte innan jag sorterat och rensat i min egen pyssel och kaoshörna här hemma!
Virka och sticka kan jag inte så det där med garn kan man hoppa över också.
Antikmässan går samtidigt i en angränsande lokal:
Kan vara lite lattjo att allmänt kolla in det med.
Nationalmuseets tillfälliga lokaler:
Stora museet är ju stängt för renovering ett tag till. Men det kan ju alltid vara kul att se vad som finns i dom tillfälliga lokalerna. En finns ju på Kulturhusets fjärde våning. Den andra finns vid Konstakademin. Båda finns ju så centralt så det vore bara dumt att inte passa på!
Steninge slott:
Var ute och fladdra runt med bilen igår och kom på att det är evigheter sen jag var där! Vet inte alls hur mycket dom har utökat med affärer och hantverk där ute numera.
Fullerö Handel: Redan mamma och jag pratade om att ta oss dit. Å på den vägen är det ännu... Skulle vara kul att se vad det är.
Å så helt åt andra hållet
Ösmo Plantshop: Skulle bara vilja insupa doften och färgerna av blommor. Jag måste dessutom fixa till i fönsterna här hemma också....

Sen finns det en hel del annat på "att åka runt och undersöka listan" ;-)
Det här var det som ploppade upp just den här helgen.

Vad ska du hitta på under helgen?


3 kommentarer:

Luna sa...

Jag har varit extremt lat. I går gick jag inte utanför dörren. I dag ligger jag och skrotar med laptop på magen, men tänkte ge mig ut och sova i ett vindskydd om några timmar :)

Paulina sa...

Vi var iväg till Marcus mormor igår, sen har vi bara tagit det lugnt �� Vill du och F följa med till Naturhistoriska någon helg? Kram

Jonna sa...

Steninge slott, intressant. Jag håller på att läsa historien om Hanna Lindmark, som ägde Steninge slott en tid. Det är spännande och intressant. Därför roligt att få läsa om att det finns hantverk och så där idag!