lördag 4 februari 2012

För första gången

Nu pratar vi om första gången, första gången på många år dessutom, som jag är nöjd med utgången av en deltävling i Melodifestivalen. *kors i taket*
Dom låtarna som var bäst satt där dom skulle. Sean Banan hade jag kunnat överleva utan. Å något säger mig att den här våren kan bli lång eftersom Fredrik redan glatt nynnar den refrängen. ;-)

Loreen! Vilken röst och känsla ♥
Den satte sig i hjärtat på en gång. När sången var slut så levde den kvar inombords en bra stund, levde sitt eget lilla liv där inne. Jag ska ha en skiva av den människan!!!
Klicka här för att se hennes bidrag
(Tyvärr plockar SVT bort alla inlägg på hennes bidrag från You Tube. Nu har jag lyckats hitta ett inlägg där man hör hennes låt i alla fall. Hennes vackra dans får vi se i Globen sen)

Hennes dans fick mig att tänka på den här videon.


Apropå dans... Klumpeduns Laila som alltid velat dansa. Jazzdansen som jag körde ett tag i tonåren gick så där. Linedance som man ytterst sällan fick köra på gymnastiken gick i alla fall betydligt bättre. En dröm... tango. Men det förblir nog bara en dröm.


5 kommentarer:

Anna sa...

Kanonbra av Loreen, henne kan dom väl skicka till stora finalen på stört!!
Kram

Pia sa...

ÄLSKADE hennes låt!! Åh, så vacker klänning och koreografi också!! :)
Kram!!

desperat hemmafru sa...

Försökte få se Loreens bidrag på Youtube, men de har redan plockat bort det på grund av upphovsrättsliga skäl. Typiskt! Jag som utlandssvensk är ju jättenyfiken! Hoppas att du har haft en trevlig helg! :-)

Dolores sa...

Spot on Laila, Loreen var hur bra som helst. Tävlingen är slut enligt min mening, de kan skicka henne direkt till ESC. :)
Kram / Dolores

Lairama sa...

Jag tror också att vi hörde vinnarbidraget redan i lördags. Loreen var bara så bra!