måndag 27 februari 2012

Jäkla huvud!

Tycker inte att det kan vara så mycket som kan värka där inuti. Men nått finns det väl... Då är det väl bara att tacka och ta emot då! ;-)
Men det märks att glasögonen sitter på svaj och det är väl det som gör huvudvärken. Gick till optikern och dom kunde, tack och lov, beställa en ny skalm. Tänk att det ändå fanns, när bågen trots allt är fyra år gammal.
Men sen är det bara att inse! Jag måste ha nya glasögon! Tyvärr har jag så starkt synfel så det är inte billigt.
Per och jag travade Södertälje upp och ner för att kolla in vad som fanns och priserna. Just nu ligger Smarteyes bra till. Bra pris och jag hittade t.o.m T V Å bågar som jag gillade. Det är baske mig inte vanligt när det gäller mig. Jag hatar att hitta nya glasögon! ;-P

Imorgon är det tisdag. Då ska vi för första gången i världshistorien vara barnvakt. Det är en av Fredriks kompisar som har hamnat i lite dilemma under sportlovet.
Självklart tar vi honom under dagen. Funderar fram och tillbaks på vad vi ska hitta på.

2 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Du som är en "pysselgumma" borde ju kunna hitta på något pyssel? Även killar kan ju tycka att det är kul att göra något sådant ibland. Eller baka en god kladdkaka (jag har ett lätt och jättegott(!) recept om du är intresserad) och sedan käka den ljummen med vaniljglass. Bra som eftermiddagsfika och aktivitet i alla fall. Äsch, du kommer nog på alldeles själv vad ni ska göra. Lycka till.

Pia sa...

Jamen eller hur.. hur mycket kan värka i våra skallar?! ;) Eller så är det så att vår klokskap är så stor att det börjar bli trångt i enrummarna däruppe!! Hahahaha..

Kram på dig!!!