tisdag 23 juli 2013

Heeej!

Hej!
Jag heter Laila och är en urusel bloggare just nu. ;-)

Man kan tycka och säga vad man vill om Arbetsförmedlingen. Å det ska gudarna veta att jag gjort under årens lopp. Men just nu har jag en handläggare och en SIUSkonsulent som är helt underbara! ♥ Dom har betytt så mycket för mig!
Just nu har jag semester. :-o
Å hur dom lyckats få till det för mig mitt under en praktik har jag ingen aning om. Men det är skönt att få slippa den långa pendlingen ett tag och att kunna få göra något tillsammans med Per och Fredrik.

Idag är det semsterdag 2 och jag höll på att blåsa bort ute på balkongen. Så jag bestämde mig för att jag bara ville ha en vilodag. Det ville ingen av dom andra! Dom är just nu på äventyr på olika byggfirmor och Ikea. Per har nämligen en plan!
Själv så fiser jag runt här hemma, diskar, tvättar, skriver och lite annat smått och gott. Idag njuter jag bara av tystnaden och ensamheten.

I september blir Per och jag gudföräldrar till lilla David. En liten läckerbit som jag kan äta upp! I söndags var vi på långpromenix med honom och hans föräldrar. Vi , jag och David alltså, satt nere vid Slussen och pratade jätte mycket om viktiga saker. 3 månader och pratar och ler så mitt hjärta smälter... ♥
En gåva har han fått med den här som sällskap

Nu ska jag ringa Sollan. Det är prat om pysseltime. :-)
Sen är det på disken igen.

Hoppas din tisdag och sommar fortsätter i bra tempo!

4 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Så bra att få vara ledig :) Och äran att få vara gudförälder - grattis till den!
Önskar dig en skön semester!

Ulla sa...

Kikar in o säger hej,,,och talar om att det är trevlig blogg,,,

Njut av sommaren,,,kikar in igen,,,

made by Tanja sa...

So cute
XoXo Tanja

Luna sa...

Låter som livet är ganska skönt just nu. Härligt att läsa.