torsdag 26 april 2007

Kväll...

Middagen står på spisen, Per kom just hem och Fredrik sitter och kollar på Bolibompa. Alla är vi lite små sega. För min del är det mest värmen. Nu börjar sommarens pina... Över 23 C och jag avlider som människa och blir till en blöt, grinig fläck! ;-)

Var in till Skapa och hade hoppats att det fanns svart och vit cardstock, men nix. Å andra sidan... då får man ta av det man har. Ska se om jag får ihop någon imorgon innan jag ska hämta Fredrik på dagis. Imorgon är det kl. 14 som gäller.

Har lovat den lilla herrn att överraska honom. Är det lika fint väder imorgon tar jag honom direkt från dagis ut till badstranden. Med mellis och lite fika. Då vet jag än som kommer att bli överlycklig! Sen kan ju en annan bara hoppas på att man kan hämta andan lite grann. Pratet lär jag ju aldrig tydligen komma ifrån. För inte sjutton går han att stänga av. :-)

Det här får bli allt för ikväll. Jag återkommer.

1 kommentar:

louisevbg sa...

Hej! Kul att du hittade till min blogg :) Här är mycket att kika på oxå...ang din fråga: Det är två stycken tapetvåder som jag har lagt lite omlott, men kan använda mycket...eller hur :)
Kramiz