söndag 29 april 2007

Lugnet lägrar sig

Per tog en vända ut i naturen, mot Nynäshamn till. Han har ett område där han så gärna skulle vilja foto en modell och utnyttja dom vackert mjuka klipporna. Det enda som saknas är en frivillig tjej nu! :-)

Fredrik är ute med sin kompis Sebastian och roar sig på gården hör jag. Det tar väl inte så lång tid innan jag har dom här innan trots det fina vädret.

Igår bidde det Sthlm. Jag var inne en snabb vända till Skapa Hobby och lämnade igen Marias nycklar som jag lyckades glömma i torsdags. Mitt minne... Man blir mörkrädd ibland.

Fredrik och jag travde runt i city. Han red på lejonen som står som trafikhinder, vi käkade frukt på Konserthustrappan, tittade i affärer och käkade lite mat. Sen var vi nere vid Kungsträdgården för jag tänkte jag äntligen skulle kunna fota dom otroligt vackra körbärsträden där. *muttrar* Tji fick jag! Pga blåsten så låg det mesta av blommorna redan på marken. Men Fredrik sprang av sig ännu mer där och vi fick alla äta var sin glass trots allt. Sen gick vi sakta förbi Slottet. Där tyckte Fredrik det var spännande att kolla in vakterna i sina "bikupor". Det slutade med att vi var kvar tills det vart vaktavlösning inför kvällen. Å så en sakta promenix genom Gamla stan tillbaks till bilen som stod på Söder. Det vart en lång dag och jag fattar inte att Fredrik orkade pinna på. Men med lite lock och pock och en del lek så... var vi hemma i Södertälje igen.
Bilder från dagen kommer senare.

Vad ni där emot kan få se är hur utmaningen vart som jag fick av Per. Utmaningen från honom var:
Fotot (Nej, det är inte min rumpa!)
Texten "Less is more"
1 dekoration
Det här är resultatet! Inte fullt så snett i verkligheten som det blir i skanning.Jag har två andra LOsar som ligger här för att visas, men det tar vi lite senare.

Åhå, nu är det barn på igång här... Å vips var det inte så lungt längre. :-)

2 kommentarer:

Marita sa...

Den rumpan känner jag igen :) Snygg - less IS more! LO'n är precis i min smak.

Karabara sa...

Jätte fint!
KramKarin