tisdag 3 juli 2007

En tisdag

... som är väldigt lugn.
Fredrik har en förkylning som tilltar. Segt äckligt grönt snor bara väller ur näsan... Vilket kul sätt han har börjat sitt sommarlov på! :-\ Idag märks det på honom att han är lite seg och små trött. Vi tar en lugn dag här hemma. Sagoböcker och pysselböcker är fram plockade. Å samtidigt håller jag på att tvättar för fullt.
Helst skulle jag vilja sätta mig och göra ett DT-kort till Kort i fokus. Men det har jag inte fått en chans till än. Jag hoppas den kan komma ikväll i såna fall. Häromkvällen hade jag sånt sug i scraptarmen. :-)

Posten har kommit med underbara saker til mig. Jag har fått en "överasknings present" från en pysselvän som är med på samma Yahoolista som mig. Ett jätte gulligt halsband, två underbara små böcker som hon gjort själv coh en anteckningsbok med citat i. Böckerna tror jag att jag ska vara så fräck så jag använder dom til mallar... ;-) Jag är super duper nöjd! Det är så kul med såna här små härliga saker i brevlådan i bland. Tack Ulrica!!!

2 kommentarer:

Marita sa...

Men vilken otur! Hälsa och krama om Fredrik från mig. Och hoppas att du kan få möjlighet att göra något vid scrapbordet ikväll.

Karabara sa...

Hoppas att F snart mår bättre och så skulle jag gärna vilja att du tog bild på det som du har fått, är nyfiken som attans vet du väl?!
Kram Karin