måndag 2 juli 2007

Fredrik har sommarlov

Den här veckan är det jag och Fredrik som har sommarlov själva. Sen jobbar jag två veckor på Skapa Hobby.

Idag har vi bestämmt att vi ska gå ut och testa freesbeen som han fick på någon av alla hamburgerställenn för ett tag sedan.
Sen får vi se vad som händer. Vi kan nog behöva hämta igen oss lite efter helgens röj.
Vi upptäckte nämligen att den lille herr´n har fått springmask. :-o Uäck! Men det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det bästa.

När dte gäller jobb... Tack alla snälla medmänniskor som kommer med uppmuntrande ord till mig! *skickar iväg en kram till er* Det är tufft! Jag vill så gärna jobba och det gäller bara att hitta någon som vågar tro på mig trots den värk jag har... Jag fortsätter letandet.

4 kommentarer:

Marita sa...

Ta väl vara på lovet! Och hoppas att masken kan försvinna snabbt! Låter inte alls skoj :(

Cathrin sa...

Var inte ledsen vännen,förr eller senare ordnar det sej för dej oxå.Men ibland är det skönt att gråta en skvätt.Många fina kort du fått ihop,vad skulle man göra utan denna hobby? Kram Cathrin

Fanny sa...

oj, mask är inget kul! men då ses vi kanske nästa vecka om jag har vägarna förbi Skapa... vi ska visserligen bort några dar, men är nog hemma mot slutet av veckan...

Karabara sa...

Jag tror på dig, Laila! Det vet du! Och nu ska du ta och använda lite av min styrka på dig själv. Du e en fin och go människa som företag skulle ångra sig om de inte anställer dig!

Kram och puss