fredag 20 juli 2007

Fredagen är snart slut

Jag borde egentligen ligga till sängs för jag är så makalöst trött.
Men här sitter jag och nattugglar i godan ro... :-P

Idag när jag kom til jobbet hade det kommit en leverans med nya helt underbart vackra papper. Absolut högsta klassens dreggel varning på dom! Dom är som små söta smycken. Den kära leverantören, Maud, hade dessutom varit så jätte gullig att hon lämnade varsitt paket till Maria och mig. Paketen var fulla av dessa underbara papper... Jag är så jätte glad!!! :-)

Jag fick dessutom färdigt ett av recept korten som skulle göras. Det andra är näst intill färdigt. Det känns t.o.m som jag kan bli nöjd med det... Å blir jag det så måste jag ju ta hem och skanna det också. *skrattar* Ibland glimmar hon till den där Laila!

Dessutom har jag två underbara killar här hemma som tänker på mig ibland. Dom kom och hämta mig efter jobbet uppe i Sthlm. Å så åkte vi raka vägen hem till Södertälje och sen vidare till badstranden i Nykvarn. Ja, det vart sent. Ja, jag var i och bada. Ja, det var kallt. Men det var faktiskt lite balsam för själen efter en dag i en kvalmig butik. Det här var precis vad min kropp behövde! (Tack Marita för dom bevingade orden! Dom är bra till mycket. ;-))

3 kommentarer:

Sollan... sa...

Mmm, DET lät härligt med ett kvällsdopp. Vilka goa killar du har. ;D
Sitter här och kan bara le åt mina nya små leksaker som jag fick med mig hem idag :D

Stora kramen!

Marita sa...

"Det här behövde min kropp" :) Den går till mycket! Härligt med dopp i det blå (har inte badat i år...).

Karabara sa...

Jag kommer och hjälper dig använda upp allt!
Kram Karin