tisdag 12 juli 2011

Dejting idag

Alltid lika kul att träffa folk!
Egentligen är jag väldigt social av mig. Men sen jag vart arbetslös så kryper jag in i mig själv lite grann. Idag ska jag och Fredrik få träffa hans kära "fästmö" Katrin.
Livets vägar äro konstiga mellan varven. Affären jag jobbade i förut får ett besök av en kvinna, Katrin. Hon blir en stamkund. Såna tycker man alltid om! ;-) Vid ett tillfälle så träffas hon och Fredrik och sen var det kört! Jag har aldrig före eller efter detta sett en människa som Fredrik fattat tycke för så snabbt. Trots att ålderskillnaden är enorm mellan paret, så är det hans fästmö! ♥
Å så kommer hon nu... Gissa om lyckan är total.

Mina tankar är lite splittrade.
Tänker på Nalle Puhs citat:

Det är alltid bra att veta var man har sina släktingar och vänner, oavsett om man behöver dem eller ej. 

Allt som hände mamma för snart ett år sedan kommer närmare inpå. Jag har bestämt mig för att äntligen "tvinga" mig själv att läsa bakåt i alla den upp och nedgång som var. Stroke 1, stroke 2 och sen det fasansfulla beskedet när vi bara fick några dagar kvar med henne. Beskedet som vi inte fatta nått av, för det var ett tu tre cancer inblandad som ingen visste något om. Fyra dagar senare dog hon med sin hand i min och jag... Jag bara pratade och pratade och grät. Jag hoppas hon förstod vad jag sa.
Nu kommer fler oroande besked...
Mammas storebror är mycket dålig. Vad är det som händer? Räcker det inte för oss nu? Diabetesen är ute i livsfarliga värden. Det ihop med att nått händer i kroppen som läkarna just nu inte vet vad det är, gör mig mycket fundersam.
Mammas storasyster är inte heller helt fit for fight. Med sviter efter stroke och hjärtproblem är inte värmen lätt. Dessutom med en man hemma som är ordentligt dement...
Mina tankar är lite överallt just nu, som sagt var.

2 kommentarer:

Norskan Inger sa...

Hoppas du får en jättetrevlig dag i dag när du ska i väg på dejt:)

Vet att det är en mycket liten tröst när man har det tungt och jobbigt! Men efter regnet så kommer alltid solen och jag hoppas att solen snart kommer och lyser upp dig och hela din tillvaro:)

EN STOR KRAM från en som bryr sig Lilla Inger:)

Lilla Pyssel Inger sa...

Å det blev lite fel när jag skulle spara min kommentar men så blir det i bland !
Kramis från Lilla Inger:)