onsdag 30 maj 2012

Kraftlös

Känns som en lite fånig rubrik med tanke på förra inlägget... :-)
Men det är kraftlöst här. Ordlöst också. Det finns nått smått som bubblar där inombords, men jag får inte fram det ordentligt.
Jag behöver en stor energikick. Men det är svårt att få in det nu. Istället kommer det mer och mer energikrävande saker.
Ett samtal med "svärmor" idag. Det är dåligt med vår kära släkting. Svärmor springer som en galning fram och tillbaks till sjukhuset. Hon mår inte heller bra i allt det här.
Vi vet vad vi har att göra i helgen.... Det blir nog besök både här och där. Dess värre är det tunga besök att göra.

Var rädda om varandra ♥


3 kommentarer:

oumberligating sa...

Javisst är livet ett helvete ibland! (ler)
Har själv varit nere i den djupaste dalen under våren, men är så sakteliga pågång att klättra mot topen igen, märks säkert på min blogg!
Lilla Frun har varit för dålig under våren, barnen flyttar hemifrån och för mycket jobb är nog bidragende orsaker!
Hoppas det känns bättre för dig med snart!
Djäkligt glad de få gånger du skriver och kommenterar på min blogg....hm...jag är dålig på kommenterandet själv...vi vet ju var vi finns!
Ha det bara Bäst!
Stor Kram ifrån Omberlige Peter!

Therese sa...

Styrkekramar <3
Livet har verklgien djupa dalar ibland, men desto mer uppskattar man senare utsikten från topparna... KRAM

desperat hemmafru sa...

Ibland är det så himla tungt och tråkigt. Speciellt jobbigt är det när man känner att man har en massa "måsten" som man helst skulle vilja slippa att göra.

Barnens kusin har hjälpt oss att vända på tankarna när det känns för himla motigt och trist. Till skillnad från oss andra reagerade han som liten nämligen helt annorlunda. Åtminstone när järnvägsbommen p r e c i s gick ner så att man inte hann över utan fick vänta fem minuter i stället. Då kläckte han:

- Vilket t u r vi har!!! Nu kommer tåget...

Man borde tänka så oftare känner jag. Och ibland kör vi verkligen med den inställningen. Vilken t u r att vi måste åka till banken och betala räkningarna och att det blev punka på bilen just idag... Funkar riktigt bra. Stundtals. ;-)