fredag 29 juni 2007

Va fan....

Jag orkar inte!
Om Sven-Otto skulle kolla upp alla jäkla sjuka regler som finns så skulle jag bli väldans glad.
Då skulle han kanske också inse (fan vet om karl´n fattar nått) att även den som vill jobba måste tyvärr säga nej. Just pga alla dessa jävla regler! :-(

Det blir ingen intervju. Men det var en underbar rekryterare som jag pratade med i telefon och han förstod dilemmat Han hade ändå tänkt att ta upp problemet med mig. Vi ska ha fortsatt kontakt efter sommaren om andra jobb ev. Han skulle också klura på om vi kan komma runt problemen på nått vis. Tack, det värmde!

Jag ger upp om det här livet..
Jag orkar inte hela tiden bli motarbetad på arbetsmarknaden!
Vår ekonomi fixar inte det här efter alla år

Nä, nu lägger jag mig och gråter en skvätt.

5 kommentarer:

Marita sa...

{{kram}} Sköt om dig!

Monika sa...

Nu vet jag ju inte vad det är som strular men jag kan hålla med dig, den där typen verkar inte ha så mycket i skallen. Jag är så innerligt trött på alla försämringar hela tiden, för dem som redan har det mindre bra.

Jag har också jobbat för ett bemanningsföretag och det är inte helt enkla regler som gäller, jag skrev faktiskt till alla möjliga ministrar när jag insåg att jag inte kunde ta ett vik på tre månader...

Anna sa...

Tittade in för att se om du skrivit något om hur det gått på intervjun, tänkte på dig i fredags. Men usch så trist att det inte kunde bli av och att reglerna fällde krokben för dig! Som för så många andra också har jag förstått. Moment 22! Bra att rekryteraren var förstående och att ni ska hålla kontakten, kanske blir det nåt bra i slutändan ändå, håller tummarna för det!

Annika sa...

Jadu, det är en djungel med alla dessa korkade regler... Mitt tips: Maila Sven-Otto OCH Aftonbladet/annan tidning. Ge inte upp! Kramis!

http://cruelladelena.blogg.se sa...

Men vad tråkigt! Du som lät så hoppfull! Sänder en styrkekram till dig!
KRAAAAAAAM, Lena