fredag 13 april 2012

Fredagen den 13 april

En lugn dag...
Fredrik och jag har lekt skola med gosedjuren, Samtidigt smyger vi in riktig läxa i det hela. Allt för att det ska bli smidigare och roligare. ;-P

*nynnar* Nu ska du höra nånting som jag vill tala om
Igår hamnade jag som en åsna mellan två hötappar.
Jag har varit på anställningsintervju. Det var t.o.m. så att arb.givaren sökte upp mig via Platsbanken. Då kände jag för första gången på mycket, mycket länge att äntligen fanns någon som är intresserad av en... ♥
Arb.givaren vill ha igång mig på praktik två veckor och sen lutar det åt något bidragstöd. Själv får jag vanlig lön så jag  bryr mig inte så mycket.
AF skulle dra igång alla kvarnar på en gång. Meningen var att jag skulle börja nu på måndag. Jag har inte hört ett knyst och tydligen inte arb.givaren heller. Han ringde mig igår och var något irriterad. Men snälla någon, jag kan inte besluta ett skit!!!
Jag försöker att hitta handläggaren som har sem... till på måndag. Känner att det vore väl själva 17 om det här nu skulle glida mig ur händerna p.g.a AF! Går ner till kontoret och berättar som det är. Jag får ett papper som ska lämnas till arb.givaren. Till arb.givaren för att få det påskrivet. Tillbaks till AF för att handläggas. *suckar och himlar med ögonen* Nå ja, nu är det bara att vänta på beslut.
Funkar allt blir det arbete mån - tors, kl. 13-18, maj - sept/okt. Sen är det förmodligen över. Så det blir till att fortsätta söka!

Men saker kanske äntligen börjar vända. Det får dom så gärna göra! Det behöver vi !

4 kommentarer:

4U2 sa...

Då håller vi tummarna!

desperat hemmafru sa...

Med gud vad kul! Det får kosta lite extra arbete om det leder till något positivt. Detta ger ju fredagen den 13 ett annat ljus. Kram!

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Herligt med sådana nyheter - fredag den 13.de ... hehe, ja inte trodde jag det var möjligt...
Kryssar fingrarna för dig nu!
HA SÅ SKÖNT I HELGEN

Åsa/asamia sa...

Håller tummar och tår för att det ordnar sig med jobb.