onsdag 11 april 2012

Väntar på en ny dag

Den här dagen vart inte så bra.

Per halvkrasslig.

Fredrik och hans kompis fortsatte att härja runt och busa här idag. Å till slut vart det lite för mycket för vår unge herre. Energin tog slut och då tog det dåliga humöret över. Diagnoslandet... med alla dess plus och minus. Nu under kvällen har han varit som en urlakad sill här i soffan.

Själv är jag på väg in i PMSlandet. >:-\ Längtar efter lite egentid, skulle vilja träffa folk som kan fylla på min energi... Dessutom har jag haft en väldigt värkig dag idag.

Så jag hoppas på nya tag för morgondagen. För det kan ju bara bli bättre!

3 kommentarer:

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Ja du, Laila!
Alla sådana bra dagar har alltid ett bakslag, altså det du erfarit idag, så trösta dig med att det kommer bra dagar igen!

Påfyllning av energi, får jag av att läsa en och annan blogg till ex. som någon duktig människa (som du) har skrivit några väl valda ord eller lagt in några bilder från sitt egna, eller andras hem. Eller man ringer en god vän, eller tar en fika med någon som man bara kan va med utan krav.
Lycka till med att hitta till lite egen tid, bästa chansen för det har jag när man och barn är på jobb eller i skolan.
Kram från Lena

Sussilull sa...

idag är en annan dag :)

desperat hemmafru sa...

Hur är det idag då? Har du haft et lite bättre? "Skitdagar" har ibland en tendens att komma i klump, men jag lovar att det kommer andra dagar med!!! Kram