tisdag 22 januari 2013

Fortsätter på temat mat

Jag är ingen "matmamma".
Har aldrig varit och kommer knappast att bli...

Men en sak har jag kommit fram till.
Mitt hemlagade potatismos är värt att dö för! :-P
Mumsfilibaba

Men eftersom jag alltid har fena på att laga mat för ett helt kompani så har jag ju lite över.
Förslag på vad man gör av överblivet platismos ("Lailaspråk" som barn)?

4 kommentarer:

Anna sa...

Hemmagjort potatismos är bäst!!
Kan inte hjälpa mig men googla!
Kram

Soffy sa...

Potatisplättar, som gratäng runt ex köttfärs i ugnen eller som små "toppar" som man får på planka om ni ska äta en köttbit. (rör då i en äggula) Allra godast tycker jag dock att pappas stekta potatismos är; värm det i smör i stekpanna (helst gjutjärn) så att det får en yta...inte nyttigt men mums!

Gunsan sa...

Potatisbullar! Med stekt bacon och lingon - mumma!

Anonym sa...

Halkade in via Lunas blogg...
Mitt tips är: Lapskojs tillsammans med rödbetor.

Jag älskade det i skolan...

Veggomaman