Alltså måndagen var Pers dag. Men det sket vi. ;-)
Vi firade hans födelsedag lite för tidigt och tog det redan i lördags.
Under stort hemlighetsmakeri hade Fredrik bestämt precis hur han ville fira sin pappa.
Födelsedagspresenten var noga utvald efter lillskitens egen smak (vilket inte alltid är samma som pappas... :-D).
Trerätters äckelmiddag skulle det bli också! Förrätt, varmrätt och efterrätt som lilla herrn skulle fixa själv!
Eftersom pappsen jobbade tidigt på lördagen fick han sova en stund medans det tisslades och tasslades mellan oss i kök och matrum.
Uppdukat och klart fick födelsedagsbarnet sätta sig till bords.
Förrätten dukades fram, delikata giftiga flugsvampar (ägg, tomat, majonnäs).
Varmrätten blev aldrig fotad. Men för er information kan jag tala om att det serverades mask med välflugna fladdermusvingar och blodsås (spagetti, lövbiff och tomatröra/salsa).
Till efterrätt blev det gyttjepöl med flugor och blodklumpar (chokladpudding, russin och mandelflarn. Blodklumparna la vi på sen och det var hallon)
Till efterrätt blev det gyttjepöl med flugor och blodklumpar (chokladpudding, russin och mandelflarn. Blodklumparna la vi på sen och det var hallon)
3 kommentarer:
Haha, vilken uppfinningsrikedom, gissar att födelsedagsbarnet blev glad!
Hihi, ja det var middag helt i rätt anda! Har han tänkt bli kock när han växer till sig? I sånt fall er han ju nästan färdig utbildat ser det ut som på bilderna...
Kram
Såg inte alls så läbbigt ut som det lät!
kreativ kille!
Skicka en kommentar