måndag 28 september 2009

En sån där kväll

Som när man är helt slut, har lite tråkligt, vill göra, orkar inte göra, allt är lite blahaigt...
Livet är allmänt booooring!

Jag hittade en rolig sak och det var den här! :-)
Ett litet bloggodis från Inkido.
Dom har så mycket fint!

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Hoppas det blir lite roligare idag för dig! Själv så har jag alldeles för ofta ganska tråkigt, eller egentligen är inte det riktigt heller, rättare sagt är nog att jag väldigt fort blir uttråkad. Men jag har en "festlig" hobby, jag pratar och tilltalar främmande människor, desto surare och otrevligare det ser ut att vara desto mer spännande blir det!
Oftast är de lika djävla otrevliga som de ser ut, men då och då dyker det upp små guldkorn (ler) och det goda samtalet spirar, det är vardagslycka för mig!
Idag har jag gjort ett ovanligt kort inlägg för att vara jag, nu ska jag ägna dagen åt att skriva kommentarer och tala om för mina "vänner" hur bra de egentligen är och då kanske det inte handlar just om hur bra bloggen är utan en liten annan tanke finns där.
Så du är helt enkelt Bäst, hoppas någon sagt det till dig sista tiden. Funderar på att starta upp en ny blogg www.dombästaavdombästa.blogspot.com (ler) ja, ibland så förtar jag mig så det är nog bäst (!) att ta det lite lugnt med uppstartandet av nya bloggar.
Ja, varför bloggar man runt en Tisdag och talar om för folk att de är "Bäst" då, enkelt alla mår bra av att höra då och då hur bra de är och får man sedan höra att man tillhör de "Bästa" så ger det säkerligen "ringar på vattnet"!
Ha en fin Tisdag! Kram ifrån Peter!

Monkan sa...

Hej, såg att du kikat in hos mig och lämnat en kommentar, du hittade visst inlägget där jag nämde en viss, trevlig affär :-) som visst råkade vara ditt jobb! Snacka om toppenjobb du har!

Då måste jag så klart klicka på kategorin "Laila" i er blogg, ja jisses vilka fina saker du gjort, och de andra i gänget också.