torsdag 10 september 2009

En underbar dag!

Jag hämtade Fredrik kl 14 idag.
Klarblå himmel, strålande solsken, 21 grader på termometern och svag vind.
Mina tår jublar av glädje! Inte in i några strumpor än. Dom får njuta av sensommarens värme lite till. Dom har t.o.m. fått bada idag!

Fredrik och jag tog oss till Gamla Malmsjöbadet för att leta efter Rysstunneln. Efter mycket letande hittade jag den. Det har ändrats liiite under årens lopp.
Men vi hittade också en guldskatt som sjörövarna tappat, en barkbåt som skickades ut på äventyr, fjärilslarv, storlomarna som sjöng sin vemodiga sång för oss, vågskvalp, jämförde vem som hade sandigast fötter, käkade kottgryta, lekte med en gammal vattenpump och ... bara njöt.

På kvällen skulle Fredrik iväg på sin första teaterlektion. Med 57 roliga fjärilar i magen tog vi oss dit. Med facit i hand... Hur gick det? Ut kom 6 rödrosiga barn med glittriga ögon. Han vill gå nästa vecka igen! :-) Har mammas och pappas teatergener gått i arv tro?

4 kommentarer:

Soffy sa...

Så underbart det låter! Jag var nyss inne på Fredriks blogg och läste, och glömde bort att jag inte läste på din blogg...så när han skrev att vakterna lyfte honom över stängslet på konserten så fick jag en konstig bild av en Laila i luften :D Haha!

Lena sa...

Även vi hade en underbar dag i Uppsala igår! Det är såå härligt med solen!

Speja sa...

Det låt som en alldeles ljuvlig dag - precis sådana aktiviteter som jag gillar!

Ha en fin fredag!

Tussemaja sa...

Vad härligt att det gick hem med teatern. Och vilken dag ni hade!