onsdag 28 oktober 2009

Facebook

Vad är det jag inte förstår med Facebook som alla andra tycks göra?

  • Spel. Jaha?
  • Fåniga frågelekar. Jaha?
  • Skicka grejs hit och dit. Jaha?
  • Skriva korta rader om vad jag gör just nu. Jaha?
  • Hitta borttappade släktingar och vänner. Okidoki. Men frågan är hur många som gör det.

Jag förstår fortfarande inte... Sorry alla ni där ute som gillar det. :-\
Japp, jag finns där inne för den som vill anropa mig. Men jag är onekligen en periodare!
Jag trivs liksom inte riktigt där. Men det är jag det.

10 kommentarer:

Soffy sa...

Jag fattar inte heller...men så finns det ju de som inte förstår det här med bloggande heller, och då säger vi; men vadåå, det är ju jättekul...och sen raddar man upp alla +

Lairama sa...

:)
Jag fattade inte heller till jag hittade en kusin som jag inte träffat på 20 år. Någon vecka senare hittade jag ytterligare en kusin och ett gäng gamla klasskompisar och kollegor.
Nu tycker jag det är superkul.

Ellis sa...

Jag är ju också där. Har kontakt med flera vänner och bekanta. Tre kusiner utspridda i Sverige och mammas kusin finns med där. Dem har jag inte haft kontakt med på evigheter, men nu börjar det likna nåt. Det verkar bli kusinträff i sommar! :)
Flera vänner utomlands har jag också kontakt med där.
Spel... Jaaa. Jag spelar lite då och då. Farmville och akvariespelet har jag tröttnat på men det finns ju annat att roa sej med också. Fyra gamla klasskompisar finns där också. Tycker det är ganska skoj.

oumberligating sa...

Vet inte riktig vad jag ska skriva, hela familjen Facebookar för fullt, jag har ju fullt upp med mina bloggar, men man ska aldrig säga aldrig!
Känns som jag varit en dålig bloggkompis sista tiden med alldeles för lite kommentarer, lovar bättra mig (ler)!
Kram ifrån Peter!
PS: Jag skulle gärna vis en bild på min nalle "DojDoj" men han är numera ordentligt inpackad och skyddad emot allt, brand, väta och skadeinsekter så han går inte riktigt att fota hur som helst.
Sist han var framme var nog 6 år sedan och det var då jag fick en chock, innanmätet var angipet av någotslags skadedjur. Den är fylld med träull och något slags hår, tror det är ull!
Proffset jag snackade med på skadesaneringsfirman sa att det fanns lite olika saker att preparera nallen med, men bäst var ett medel som han smugglat in från USA. Hans ögon lös fanatiskt när han sa det, det gillar jag, då vet man att man pratar med en riktig yrkesman! Sagt och gjort DOjDoj har nu en garanterad överlevnad på minst 300 hundra år inpregnerad med bromerade flamsskyddsmedel och innanmätet fylld med någon släkting till DDT! Sedan la jag honom i en metallåda och lödde igen!
Laila, säg nu inte att jag är fanatisk, ville bara förklara min kärlek till Nallen. Blir nästan tårögd när jag skriver den här kommentaren (ler)!
Kram och Hälsning ifrån Oumberlige Peter!

oumberligating sa...

Wow, vilket PS det blev, faktiskt lite inponerad själv!
Känns nästan som jag måste göra ett inlägg om min Kära Nalle!
Lovar att berätta att det var du som gav mig iden!
Kram ifrån Peter!
PS: (Ett kort sådant) Tror fasiken jag går och öppnar burken och plåtar DojDoj, kanske ska han också få sova med mig inatt, jag är ju trots allt bara 45 år!

Therese sa...

Åhhh nu gjorde du mig lycklig ska du veta, jag finns inte ens på facebook. Jag tycker det hela är sååå överskattat och gillar det INTE. Tycker det är en barnslig variant av ungdomarnas lunar fast för vuxna... Och dessa spel, tom programledarna som jag tidigare äääääslkat på p3s morgonpasset pratar sönder sändningarna med sina spel på facebook... Näe, tacka vet jaga bloggar ;-) Hi,hi. Kram!

Tussemaja sa...

Vet flera stycken som är fast i FarmVille. Själv vägrar jag Facebook! Känner inte att jag har tid för ännu en grej och så gillar jag inte att jag själv inte äger rätten till mina bilder (de kanske har ändrat på det nu?).

Anna sa...

Jag instämmer i allt du skriver om Facebook Laila.
Det tog ett tag innan jag begav mig dit ut, men nu finns jag där sedan 2 år tillbaka. Jag har hittat vänner därigenom och en del vänner har hittat mig därute.
Men jag är verkligen en periodare där ute och jag skriver sällan saker när jag är där.
Jag tittar ut lite då och då, men mer är det inte.
Jag vill hellre lägga fokus på att skriva i min blogg, vilket också går i perioder ibland. ;-)
Hoppas att du snart blir frisk! Krya på dig! <3
Kram Anna

nitanpyssel sa...

Tjing tjing Laila jösses vad jag saknade dig i går på workshopen, med en axelryckning så hade man tagit sig igenom utmaningen och fnissen och skratten fanns likson inte där. Men det får ju gå ändå. Hoppas att du repar dig och att du hittar lugnet och solen innombords. Ska till V-rås och trängas lite, mest för att jag är nyfiken, ska du ? om inte så ta hand om dig. Det där med facebook det är inte för mig trots påtryckningar, detta forum är mer genuint på något sätt. tjing tjing från nitan

sussilull sa...

Jag har inte heller förstått tjusningen i facebook. Och jag är livrädd för att logga mej där för att sen vara en av dom som ställer klockan för att skörda morötter mitt i natten!! Hujedamej! Nej .....jag tycker vi startar en klubb. VVF...våga vägra facebook....*hihi*