fredag 30 oktober 2009

Jaha ja....

Så sitter man här igen mol alena...
Per har haft tidigt skiftgång den här veckan och ligger redan stendöd och snarkar.
Fredrik har jag varit ute och "rastat". Han somnade också ovaggad ikväll.
Så här sitter jag medans dom andra snarkar i godan ro.

Imorgon skulle jag egentligen stått på en mässa i Västerås och jobbat. Det är så himla kul!
Dels att träffa folk från pyssel och bloggvärlden. Men sen att få chansen att glutta in i andra affärers sortiment, pilla och känna. Den ända som är överlycklig över att jag inte jobbar är väl plånboken. ;-)

Funderar på om jag ska måla mina naglar. Fast jag tycker inte jag har så många roliga färger hemma. Annat var det förr i tiden! :-P
Men å andra sidan börjar det gå mot såna tider så man kan önska sig saker.... Kanske det är dags att skriva önskelista även för en annan?
Mamma frågade senast i förrgår vad jag ville ha i födelsedagspresent. Jag stirrade in i telefon som värsta dummern och fattade först ingenting. Jaha, går vi in i november straxt? *himlar med ögonen*

Har inte egentligen inte så mycket att skriva. Det är ju mest jag och Fredrik som roat oss här hemma. Än är jag inte helt fit for fight tyvärr. Hoppas verkligen jag är ok på måndag för att jobba! Jag kommer snart att klättra på väggarna annars.

2 kommentarer:

Soffy sa...

Maken vaknade nyss upp i soffan :D Ja, det är inte klokt - snart november! Det sa bara svisch! Nu ska jag ta en varm dusch och krypa till kojs, må så gott fina Laila!

Lilla Pyssel Inger sa...

Jag håller tummarna för att du snart mår bra och orkar med igen:)TACK SNÄLLA för dina ord och din omtanke hos mig du är jo så himla GOD:) Självklart kan man altra på något annat en i en djup ram. Det är bara att låta fantasien flöda..... Jag lovar dig jag orkar inte alltid jag får ta timmarna, dagarna och veckorna som dom kommer. Det är min värk och mina krämpor som bestämmer å jag får fint inrätta mig efter det. Men jag har lärt mig att leva i nuet och ta vara på det som jag orkar å kan här och nu å glädjas åt det och det är jag mycket tacksam för. Har jag en dag där jag inte orkar något alls så kommer det jo en dag i morgon å då får man hoppas på en bättre dag:) En ny dag med nya möjligheter å det är underbart att man hela tiden får nya dagar att se fram i mot:)Hoppas att du får må bättre i dag att du får en underbar lördag och helg. Kramis från lilla pyssel Inger:)