lördag 17 oktober 2009

Halloween inspiration

Inspiration jag gjort till jobbet.
12 kommentarer:

Gunsan sa...

Är spöket på tändsticksasken eller min syn som är luddig? Fina grejer! ÄLSKAR den Magnolian

webmosterhelene sa...

Åh så fina!!

Therese sa...

God morgon! Och jag brukar slinka in här och i din arbetsblogg, med anlednign av den och även ditt sista inlägg här tänkte jag fråga om det är ok om jag lånar bilden på tändsticksasken senare i ett inlägg och länkar dig/jobbbloggen? Kram

Therese sa...

hi, hi glömde ju att säga att du är såååå välkommen till mig på Sockenvägen :-) Glöggen står redan på... Kram!

Cath. sa...

Å så fina!

lk46 sa...

Så snygga alster du skapat!
Magnolia stämpeln är ju bara så söt!
Kram lene

Peter Olofsson sa...

Fint pyssel, verkligen! Har varit ute på en lång promenad med min äldsta son, det har vi nog inte hunnit med på minst ett år sedan han började arbete, trevligt att gå själva och prata om allt möjligt, annars brukar vi vara hela familjen när vi umgås!
Sitter nu ett tag och svarar på mail skrivna till Jernsaxen, gjorde inte det i Fredags och Lördags, så det hade vblivit ett tiotal, det gör mig glad för det visar att min Lilla Föreningsidé fungerar, vet inte om jag sa det till dig förut det som skiljer denna blogg ifrån den andra är att den får så få kommentarer men desto fler mail till. Tror att många eller vet att många långtids sjuka känner sig utsatt och vill inte alltid synas offentligt! Många nail handlar om det. Det senast inlägget handlar om cancer och det är ett område som jag själv inte har någon direkt erfarnhet om så dessa mail skickar jag vidare till andra föreningar om man så önskar eller så gör jag ett inlägg om saken som det du kan se på bloggen nu, obehaglig bild, men blunda för verkliglheten det går bara inte, så det får bli den bilden, för den som vill se så finns det också ett viktigt lite humorinslag som "bildinnehavaren" gjort!
Första omgången t-shirtar tog slut redan på mässan då jag körde stenhård marknadsföring (ler).
Så fort det finns pengar att trycka upp nya så ska du få en, fattas bara annat när du erbjuder mig att få ett av dina fina julkort!
Söndag idag och ny vecka i antågande, hoppas det blir en bra sådan för dig!
Ha det så bra som det bara går!
Kram ifrån Peter!

Peter Olofsson sa...

Va fint jag stavar, måste skriva långsammare, tacka vetja min gamla Halda skrivmaskin, där kände man om man missade en stavelse (ler)
/Peter

Dolores sa...

Åh vad mycket fint! Får man fråga vad du använt på spöket för att få det så fint?
Kram / Dolores

Anonym sa...

Uuuunderbara saker du gjort, gumman. Kramar om!
Sollan

Tussemaja sa...

Så läckra alster.

Åsa sa...

Hi hi, vilka härliga halloweenkort...och tändsticksasken...helmysig!