fredag 9 november 2007

Det är nått som är fel!

Det är ju kul att göra kort ju! :-D
Vad hände ett tu tre?

Idag har det flutit på bra med utmaningen från Stämpelsnack. Tyvärr är den lite sen för jag var tvungen att sova bort lite värk under dagen. Nu ligger den på tork här framför mig.
Redan nu så jobbar jag, i huvudet, med utmaning nr 5 (så mycket bling som möjligt). Jag vet precis hur jag vill ha den dessutom! :-o Jag fattar ingenting!

Idag när jag ändå satt och gjorde utmaning nr 4 (att följa en skiss slaviskt) så förberedde jag för att göra liknande kort med samma tema. Så får jag gjort lite till min frissa att sälja av . Sen ska jag ju ändå ha till släkt och vänner också...

Det här med inspirationen får jag nog också tacka Lotta för! ♥ Det är hon som håller i färgläggningskursernaSkapa Hobby. Jag var där igår. Å det gav mig lite grann. Jag tycker nämligen själv att jag kört fast i mitt färgläggande. Men jag kan nu konstatera att jag är på rätt väg ändå. För första gången satt jag lite längre och lekte med distressfärgerna. Okej, jag ger mig. Jag ska skaffa en färg till av dom och det är black soot. Tattered rose har jag redan skaffat för att kunna leka med hudtonerna. Men jag trivs så bra med mina akvarellpennor så dom släpper jag inte!

I veckan nu så var mamma här och hälsa på och hjälpte till som barnvakt. Då fick jag på en gång min födelsedags present också fast det vart lite tidigt. Det var en bok som heter "Köp hem 5". Den verkar helt klart intressant. Det är väl inte så att mamma har hört mig klaga på att jag bara lagar samma mat om och om igen? *himlar med ögonen*

Imorgon jobbar jag igen. Det lät som Ted skulle komma in en sväng och hälsa på mig. Kul! Det är min bror och det var ett tag sedan jag såg honom. Hoppas jag hinner snacka lite med honom.
Efter jobbet ska jag fixa den femte utmaningen! Å kanske några andra kort också då...

3 kommentarer:

Maria sa...

Vad kul att det börjat flyta på med kortskapandet. :D

Och tack för boktipset. Den boken verkar vara något jag behöver. :)

Kram Maria

Elisabeth sa...

Tittar bara in och säger godnatt.. hoppas att du får en värkfri dag imorgon, min vän!

STOR kram min vän..

Elisabeth sa...

Tittar bara in som hastigast här på nattkröken och vill önska dig en mysig tisdag!

Tack vännen för alla dina vackra tankar, om både stort och smått!

Kram..