tisdag 13 november 2007

Oj, vilken dag!

Jag hade kort dag på jobbet idag. Men det var en jätte trevlig stämmning så jag bidde kvar ett tag till. Vi var allmänt sjuka i huvudet. :-)

En av cheferna bjöd mig på lunch och gulliga Eva kom med en vackert rosa ros till mig. Kära svärmor hade varit förbi här hemma under dagen eftersom hon inte visste hur jag jobbade och lämnat en present. Nu under kvällen har jag bara varit med mina killar. Alla har varit på bra humör, vi har pratat massor, skämtat hur mycket som helst och inget tjat och gnat alls. Så den här dagen kommer jag att leva på lääänge. :-)

Jag har ju berättat om Stämpelsnacks tävling. En av utmaningarna var ju monokromatiskt kort. Jag fick rött. Man fick ha svart och vitt också + att stämpelmotivet fick ha valfri färg. För första gången gjorde jag ett spotlight kort. Jag är nöjd med det här kortet. Att det sen är lite för "enkelt" för att komma vidare i tävlingens final... Tja, jag hade inte väntat mig nått annat.


Det är fler utamaningar som ligger och väntar på sitt resultat. Nästa utmaning som precis har blivit klar var att få ihop minst 5 av olika saker. Minst 5 brads, 5 öljetter, 5 häftklammrar, 5 gem(!) eller 5 knappar. Jag "tog" brads. Å jag hatar det kortet jag med plåga fick till. Jag som var så peppad inför det... :-\ Jag tänker inte ens visa kortet här! Men jag kan nog rädda det på nått sätt så småningom.

10 kommentarer:

Gisan sa...

Åh, vilket fint kort! Kramar...

louisevbg sa...

Jag får göra ett nytt försök att skriva något..inlägget bara försvann :) Härligt kort du hade gjort...en klar favvo ;) Visst kan du visa nästa utm oxå, jag gjorden ett med gem. Lycka till!! Kramiz.

Emilia sa...

Jag tycker alla dina bidrag i stafetten varit så fina! Men vissa står ju ut förstås, till exempel detta. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Roligt att läsa lite mer om dig i utmaningen lite längre ner. Jag hittade svaren nu - har varit ovanligt blogginaktiv senaste veckan. Skönt att blocken släppt! Det ska ju vara kul att skapa, eller hur?!

Anni (som inte kunde logga in av någon anledning)

Gunilla sa...

vad många fina kort du har gjort!

Maria sa...

Underhållande att läsa dina inlägg. Kul att du hittade in till mig. Fina kort gör du också. Jag hittade en fd kollega hos dig. Man hittar alltid någon någonstans:-) Det är väl en del av bloggandet som gör det så roligt.

Anita sa...

Vilken härlig dag du verkar haft. Sprudlande ....

Vet du ... du skrev i min blogg om jag varit på Mångfaldens hus i Nykvarn. Och visst har jag det. Man kan ju gå omkring där hur länge som helst, bara insupa atmosfären är så härligt. Faktiskt så längtar jag dit. Ska åka dit närmare jul faktiskt.

Ha det bra!
Hälsar Anita

Lena sa...

Du gör så jättefina kort att jag inte kan tänka mig att enda blir dåligt!! DU är jätteduktig!

Sara - SaGam sa...

jag gillar det kort du kallar "enkelt" väldigt mycket. blir så glad när jag ser lite stämpeltekniker i bidragen!

natasha sa...

Tack för din söta kommentar hos mig.Lustigt-jag röstade på ditt bidrag i utmaning2!Min dotter blev också helt överförtjust i det!