torsdag 22 november 2007

torsdag och lååång ledigt.

Idag är det torsdag eller rättare sagt... snart fredag. Men jag började min lååång ledighet idag, torsdag. Hur jag började den? Nästan pinsamt att säga... Jag började med att vakna, men när F kommit iväg till dagis så la jag mig igen. *harkel* Å somnade om läääänge. Ibland är sömn en bra medicin mot värk också.

Per var iväg medans jag sov och köpte en extern hårddisk till sitt nystartade företag. Å vips gick allting så mycket snabbare på vår egen dator. :-) Dessutom så är det ingen risk att bilder försvinner eller blir förstörda när vi nu har två backuper.

Efter några kämpiga dagar med dagis och etc så ville vi överaska Fredrik med lite kul ikväll. Vi var alla och såg filmen "Surf´s up". Frågan är om inte Per och jag hade roligast bitvis. ASG Ja jädrans! Per var vindsurfare tidigare (och vill nog egentligen fortfarande vara det... ). Så som "surfänka" som ibland suttit på stranden och sett surfnissarna och en del av deras stil, sätt och uttryck så.... Ja det var klokrent! Tyvärr har jag inte sett orginalfilmen som den här bygger på. Jo då Fredrik tyckte också om den! ;-)

Vad händer mer under en långledighet då?
Imorgon (ooops! Nu är det fredag så läs idag) så ska Fredrik upp till mormor. Vi får vara barnfria och lediga från jobbet! Det var bra längesedan. Så nu hoppas jag innerligt att vi kan göra nått kul tillsammans och inte bara massa måsten. En del lär det väl bli.... måsten alltså. Per var inne på om vi skulle gå på bio själva också. Vi är båda lite nyfikna på filmen "1408". Jag som i alla är har varit förtjust i Stephen Kings böcker och filmer kanske kan få mig en dos.

Här nedan ser du dom senaste bilderna från stämpelstafetten också.
Det första är ett "g-kort". Endast saker med g fick det dekoreras med förutom stämpelmotivet. Två gem, två garn och en glass vart det på mitt. När man så har lite för bråttom så kan man lätt glömma att lägga färg på kanterna och måla kinder på den lilla blekfisen... Men nu fick det bli så! Det är saker jag kan rätta till när det ska iväg någonstans.Det kortet som är här nedanför var det som man inte fick färglägga med vare sig akvarell, distresser eller twinklings. Jag köpte mig en elefant från bubbar serien och stämplade hej vilt. Det vart rosa bazzil och vanlig vit fotokartong. Hur simpelt kort som helst. Men Fredrik ska få det på sin 6 års dag. Det är väl första gången i världshistorien som jag är ute i så god tid!?! ;-)Han är ett alla hjärtans dag barn... 14 februari.


Tack Marita för all hjälp med pysselbordet!!! Det är fortfarande jätte fint trots att jag suttit där.

Jag har varit hos frissan. Dels har jag klippt mig. Men sen lämnade jag över 23 julkort som hon ska försöka sälja åt mig. Förra julen fick hon sålt 10 vill jag minnas. Jag var överlycklig! :-) Egentligen borde jag ställa upp lite varierade kort där under övriga året också. Men det blir liksom inte av. Fy skäms på mig när hon trots allt erbjudit sig!!!

Å visst kom tandfen till vår lilla tandlösa gubbe! Tyvärr hade hon ingen guldpeng så det fick bli två femmor. Men det gick bra det med. Snäll som hon var had hon sen lagt hans tand i tanddosan han fick i doppresent. Lyckan var fullkomlig! ♥

Alla killar sover här hemma. Klockan blev mycket nu. Men så går det när man sover så mycket som jag gjort idag. Nu kryper jag till kojs. Sov gott du också. Du där ute bakom en datorskärm som också kanske har det jobbigt, roligt eller nått. Maila mig om du är pratsjuk!
lailass2@yahoo.se

3 kommentarer:

Tussemaja sa...

Hoppas att ni också fick er en biokväll! Härligt att få vara ledig från allt ibland.
Och jag förväntar mig att pysselbordet ska förbli så gott som rent... bara att plocka undan efter varje projekt vet du :))

natasha sa...

Du är så gullig du!Jag får väl snart ta och kasta den där JanteFjanten i väggen!Men kan ju inte säga annat än att det är ofantligt kul med all positiv respons jag fått sedan staffeten börjat.Synd att inte kroppen vill och orkar bara.Har en bindvävnadssjukdom.Ehlers-Danlos syndrom (EDS)Nu ska jag suga tag i utmaning 11...

Kicki sa...

Mysiga kort du gjort! Gillar det med badkillen massor!
Kul att du tittar in i min blogg!
Kram Kicki