onsdag 24 oktober 2007

Denna förkylning...

...känns som den kommer bli min död! :-( Jag är nog inne på en ny variant nu. Den förra satte sig ju präktigt på stämbanden. Nu har jag fått tillbaks rösten, men snoret... Det känns som hjärnan inte funkar, kroppen är så där feberöm och tyvärr har jag lite feber ikväll också. Det är inge bra tecken när det gäller mig. Nu har jag gått med det här i tre veckor. Jag vill bli frisk! NU!

På lördag har jag jobb på mässan i Karlstad. Å hur i sjutton ska jag orka/kunna samla mina tankar tills dess? Jag borde också sätta mig och göra några exempel på vad man vill visa. Jag pratade idag med dom som håller i mässan. Ja, ja... Vi får se hur allt går.

Jag var hos Marita idag. Meningen var att vi skulle röja undan grejerna efter Lotta så hon kommer åt att städa. Men inte var jag så behjälplig med det, tyvärr. Lite annat fick vi gjort i alla fall. Vi har bl.a lagt ut tre QK alfabeten på Tradera. Sen ska jag se hur mycket jag orkar samla ihop mig för att lägga ut lite till.

Som om det inte var nog idag så var det möte på dagis. Allmän check om hur Fredrik har det. Å den lille mannen har det bitvist tufft. Per och jag får sätta oss ner och prata om hur vi ska tackla det hela. Vår lilla skitunge... ♥ Det är inte lätt att snart bli sex år... Jag hoppas saker kan lösa sig på bästa sätt.

2 kommentarer:

Christina sa...

Hej :) Tack för kommentaren hos mig ... och så när jag kom hit så drunknade jag i den otroliga bilden du har i din banner! Fantastiskt vacker :D

Eize sa...

Kul att du var och kikade in på min sida (tack för kommentaren).


Hit kommer jag fler gånger!