lördag 27 oktober 2007

En lugn och skön lördag

Det behövde min kropp. Jag sov i 14 timmar innan Per kom och väckte mig ur en vansinnig dröm. Jag blir full i skratt bara jag tänker på den. När jag berättade den för Per och frågade om han kunde tolka den åt mig så fick jag bara till svar: -"Ring dårhuset"! Å jag förstår honom. ASG

Efter det har jag bara lodat omkring i ett par jogginbyxor, en t-shirt, ullstrumpor och håret slarvigt uppsatt. Stopp i avloppet har vi också så det har inte blivit någon dusch i dag. Where you from you sexy thing... ;-)

Fast klädseln har passat väldans bra för dagens äventyr. Jag har varit i djungeln på spaning efter vilda djur. Fredrik och jag tog ner blommor från fönsterbrädorna och ställde ner på golvet. Sen hämtade han massor av leksaks djur. I en julkaktus bodde en ödla. Under en annan byggde skölpaddan bo. Under pelargonen bodde hyenan. Men den där tigern var svår att se, men vi hittade honom under soffan sen. T-rex gömde sig under vardagsrumsbordet och skrämde skiten ur oss alla med sitt rytande.

Innan sängdags så spelade vi spel som Per som vanligt vann. Då försökte ändå Fredrik och jag att fuska...

Ja vi har haft en lugn och skön lördag idag!

7 kommentarer:

Maria Ammar sa...

Hej!
Tack för din gulliga kommentar i min blogg! Har varit lite dålig på att uppdatera den ;0) Hoppas din förkylning är bättre nu, måste varit sknt att få sova ut!
Du har blivit "tagen" i min blogg, hoppas du vill vara med!
Ha det gott!
Kram

Ängeln sa...

Oj, jag läste din profil och det var nästan som om jag skrivet den själv. Jag: Mamma till en femåring. Sjuksriven 75% arbetslös 25%. Muskelsjukdom. Ha ha, det finns fler som jag...

Hemma på Landet sa...

Det låter härligt att du haft en skön dag. Kramis

Elisabeth sa...

Godmorgon min vän..

Låter så himla roligt när du berättar om hur ni lekt djungel.. det gjorde jag och Carolina också när hon var liten!
Carolina och jag använde nog vårt hem som en ganska stor lekplats, och de grejor som fanns till hands fick med fantasins hjälp bli... ja, djungel, sjukhus, café... ja, du vet!

Ha en härlig söndag.. min vän! O tack snälla.. för din vackra omtanke borta hos mig! Tack..!!

Varmaste kramar.. o krya på dig!

Ps. Är det ok att jag lägger till dig på min blogglista?

Min Lilla Vrå sa...

Visst är det underbart att glädjas med andra:-)
Skönt att få sova ut:-)
Ha en härlig Söndag..

Lena sa...

Från en sjukling till en annan: Krya på dig!!

Violin sa...

Åh... :) Det låter som om ni har haft en mysig dag. :)