fredag 5 oktober 2007

Jag ler...

... av flera själ faktiskt.
Jag börjar med gårdagen. Även igår fick Fredrik vara hemma. Inte för jag vet om det är mammas bacill han har tagit med sig hit. Det är inget som tydligen vill bryta ut ordentligt... än... Per och jag bestämmde oss för att ta en vända med Fredrik ut till ett ställe som heter Näset. Det är en liten guldpärla för oss. Dels finns det ett otroligt spännande djur och fågelliv där. Men sen finns det luuuuugn. Det är bra! :-) Å lugnt var det där nere. Förutom Fredriks konstanta babblande. Hur sjutton stänger man av honom? :-O Det var en underbar höstdag! Lagom varmt, lagom vind, fågelkvitter, hasckspettshammrande och lite gott fika. Det var en dag som gjorde balsam för själen även om jag inte kunde finna den där absoluta stilla ron inombords.

Natten har varit jobbig. Jag börjar få ont i halsen och känner igen den där vackra whiskeybasen jag allt som oftast råkar få när en förkylning kan vara på väg. Fredrik har hostat och levt rövaren. Tja... Så kan en natt i Södertälje se ut.
Men mitt leende är inte lätt att rubba i alla fall. För mitt på pannan bär jag med mig en blöt puss som jag fick av mina kära son idag! Det är en fin gåva. Elisabeth fick mig att tänka på dom där små härliga gåvorna. För andra betyder dom inte ett vitten, men för mig...

Ett annat leende... Som för många andra är ett måste som man mår fruktansvärt dåligt av. För andra nått som man bara gör och tar förgivet. Men jag som har blivit tillklippt några gånger i livet, jag vet! Jag ska jobba imorgon. Jag får dessutom jobba med nått som jag trivs med och tycker är kul. Det är inte så många förunnat det. Så se upp alla kunder på Skapa Hobby! Imorgon kommer jag med min hesa röst. ;-) Ett jobb att gå till är också ett slags balsam för själen.

Jag mår bra idag. Trots värk i kroppen och trots en hals som inte är som den ska.
Tänker på alla er gulliga människor som skriver i min blogg. Några av er vänner sen tidigare, några av er håller på att bli nya vänner och det är så spännande, och några som jag förmodligen inte kommer att kanske ha så mycket att göra med. Men jag älskar alla kommentarer ni ger mig. Er ord betyder så mycket än då!

Ta hand om dig! Höstens sista roser till er alla!


© Laila Söderström

7 kommentarer:

Lena sa...

Skönheten ligger i betraktarens ögon, precis som med gåvor. De värderas helt olika beroende på mottagaren!
Ha en trevlig helg!

Violin sa...

Tack så mycket för din kommentar. Jag blir så glad :)

annika sa...

Hej och tack för ditt besök i min blogg. Visst fick Elisabeth en att tänka till......Fast det får hon ofta mig att göra. Trevlig blogg du har:) Ha en fin helg...

Miapuh sa...

Tjenare !
Krya på dig massor.
Så vacker bild på rosorna

Hälsa Fred. med =) hoppas vi kan leka nån dag.
Kramis o håll utkik Odd & Rodd o jag håller på busa hihi

Miapuh sa...

förresten, Rodd pussa mig i dag :) o då blev jag såååå glad så hihi

Elisabeth sa...

Men du är väl en gogumma du... en ros så här på fredagsnatten! Ja, det är man inte bortskämd med ska jag säga!
Det var vackra rosor...! Tack!

Nu är klockan över två igen.. och jag som har lovat mig själv att åtminstone försöka komma i säng för tolv någon stackars kväll... men det blir väl bättre tider!

Trist att du håller på att bli dålig.. och ska jobba! Hoppas då verkligen att du inte blir sämre nu då..! Det skulle ju vara för typiskt!

Ha det gott..min vän!

Varmaste kramar.. och krya på dig!

Tussemaja sa...

Men det gick i alla fall bra på Skapa tycker jag... dagen bara svisha förbi i en faslig fart!
Krya på dig!