lördag 13 oktober 2007

Snälla... Hjälp...!

Jag är så förlamande trött!
Jag blir tokig på att ha det så här.
Nog för att värken gör att jag blir trött eftersom jag inte sover ordentligt. Men jag har inte mer värk än vanligt just nu...
Å nog för att förmodligen förkylning, som forfarande sitter fast på rösten, gör lite till. Men...
Har ni några bra tips på nått uppiggande?

Per och jag donar och grejar här hemma. Men jag förstår inte en sak... Hur kommer det säg att det ligger så mycket pysselsaker i den övriga lägenheten när pysselhörnan redan är överfylld? *skakar helt oförstående på huvudet* För när jag sen pysslar så har jag ju ändå aldrig rätt saker? Konstigt det här.
I vilket fall som helst... Det som igår var ett överbelamrat pysselbord som behövde städas är numera ett bord som håller på att braka ihop! Jag vet vad jag har att ta itu med när vi fått ordning på övriga lägenheten... :-\

Nu ska jag fixa middag och Per ska hänga tvätten. Lite mat kan kanske göra mig lite piggare.
Ha en riktigt skön helg nu allihopa!

4 kommentarer:

"Witch" sa...

Allra käraste du ! Tack gumman för att du är så omtänksam och rar!!! Här har varit mycket tårar under 3 dagar. Både från mig och honom. Nu är det mest kramar kramar och åter kramar. Och det är betydligt trevligare. Men inom mig är jag ledsen än. Men dina ord värmde!
*KRAAAM*

"Witch" sa...

Du har blivit taggad :)
Läs i min blogg så får du veta reglerna !
*kramis*

Jozebelle sa...

Men du då, hoppas du känner dej något piggare nu, men jag tror det har med fibron att göra för jag blir också bara så himla trött emellanåt och det enda som hjälper då är att sova liten (max45 min) tupplur på dagen och sen sova tidigt på kvällen runt 21-21.30. Sen brukar det försvinna efter ett par tre dagar så där...Infektionen tar nog mer på kroppen med när det är lite si och så i vanliga fall.
Jag brukar i värsta fall dricka en sådan energiburk om jag inte har någon möjlighet att lägga mej en sådan dag...så jag inte somnar ståendes. Hoppas det känns bättre snart.

Kramizar Ann-Marie

Karabara sa...

Tänker på dig!
Förstår att du känner dig trött!
Kan även förstå hur det är med pysselsakerna... Har samma problem *ler*
Kram Karin