fredag 25 maj 2007

Imorse...

... tittade en konstig varelse tillbaks på mig från spegeln! Personligen skulle jag vilja kalla henne ett vrak! Men samtidigt såg hon ganska bekant ut på nått sett. :-P
Igår låg jag nämligen magsjuk! Hej å hå va kul! Jag känner igen symtomen. Det är inte den varianten som smittar. Det här är Lailas egna lilla åkomma eller vad jag nu ska kalla den för. Den brukar slå till ca 2-3 ggr/år. Allt går i backlås! :-\ Jag som hade tänkt att göra lite inför Fiskars demon... Tjo hej du!
Men som sagt var... Imorse var jag igång på darrig ben, blek och fruktansvärt trött. Med Fiskars väskan färdig packad så drog jag iväg mot hemtrakterna norr om Sthlm, Upplands Väsby, redo för en demo.
Å det bidde en till slut. Det är så himla kul att jobba!!! Det är verkligen balsam för min själ. :-D Inte blir det ju sämre av alla kända ansikten jag såg där uppe. Under dagens lopp fick jag många nyfikna frågor om Fiskars alla pryttel och mojs saker som jag hade lagt upp på bordet.
Resultatet blev i alla fall till slut tre kort som finns i pysselbutiken där uppe nu.
Ettdemokort gjorde jag faktiskt åt mig själv också för jag blev så himla nöjd med det. Ska skanna det under helgen.

Det är konstigt... Jag har bott i Södertälje i 15 år nu. Jag kan gå på vår gågata här nere på stan en hel jäkla dag utan att hälsa på en kotte. Å så kommer jag in i Väsby C och går 100 m och träffar genast på lite släktingar. :-) Ändå har jag jobbat på AstraZeneca i många år. Men på nått sett har jag alltid tyckt att det är svårt att komma folk in på livet där. Sen har ju min knäsituation försvårat allt också i och med att det varit en del sjukskrivningar genom åren.

Borde egentligen passa på att klippa mig snart när jag kommer tillbaks Väsby. Japp, jag har frissan i Väsby! Hela Södertälje är fullt av frissor, men ingen klipper mig bra. I början när jag flyttat hit gick jag igenom jag vet inte hur många... Nöjd? Nej! Nu har jag hittat en i Väsby och nu håller jag mig där. Fick tyvärr inte tag på henne i februari och var i stort behov av klippning. Genast blir det kaos och katastrof! *spottar och fräser*
Jag var hemma hos mamsen och hon skulle bli klippt av sin väninna. Det ska tilläggas att den kvinna är gammal frissa. Jag frågade då om hon hade lust att ta mig också. Inga problem. Jag förklarade tydligt hur jag ville ha det. Bara toppning!!! När mamma såg första locken falla förstod hon att... Laila skulle gå i taket. Det håret som nyss gick ner till skulderbladet hade helt plötsligt krympt till... nacken! :-O
Frissans kommentar? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... än...
-" Ja men det var så himla långt här bak"

OCH?
OCH!

Titti! Jag kommer tillbaks till dig så fort jag har råd nästa månad!

Jag är trött och jag blir bara ännu tröttare när jag tänker på det här! Så för att jag inte ska bli ännu grinigare och otrevligare ska jag sluta nu. För ert eget bästa. ;-)

4 kommentarer:

Sollan sa...

Usch, hoppas verkligen att du mår bättre nu!! Sänder jättestora tröst kramar till dig.

Jaana sa...

Hoppas att du får vara frisk nu då !

Marita sa...

Hoppas du känner dig bättre nu! Bra att det gick skapligt på demon också. Och jag gillar frissans kommentar ;) Rent ut sagt ska väl hon skita i hur långt det är om man ber om en toppning!

netha sa...

Härligt med trevliga demon men frissor kan göra en totalt under isen. Ibland hur mycket man än förklarar och de säger att de förstår så blir det annorlunda, suck.
Massor med kramar