söndag 6 maj 2007

Tack kära mamma!

Mamma tog Fredrik några timmar idag! Han ringde själv och fråga henne om han fick komma. För vad jag än försökte föreslå att vi skulle göra.... Så skulle han bara till "mojmoj å leka"! Han har lite problem att uttala sina R. ;-)

Han fick komma.

Per och jag tog en vända till Barkaby Outlet och allt där omkring. Oj, oj, oj... För en gång skull hittade jag massor av kläder som jag skulle velat köpa. Men... det var det där med pengar och ekonomin. Fast idag hittade jag så mycket så jag t.o.m. hade kunnat styla om mig själv. Vad det skulle vara roligt och skönt! Det bidde till slut en pyjamas till Fredrik. Fy bubblan va han växer! Å ändå är han huvudet längre än sina 5-åriga kompisar. Sen tog jag faktiskt och köpte en BH till mig. Inte en dag för tidigt!
Efter Barkaby tog Per och jag en allmän fotorunda. Fast det bidde inte så mycket till foto. Men så är det ibland när man är på fotosafari. Däremot stämde vi en snabb dejt med Karin.

Jag tycker det är lite dåligt med bilder på mina alster här inne. Så nu lägger jag in några så ni har nått roligt att titta på.
Själv säger jag god natt nu och kommer igen imorgon.


5 kommentarer:

tanja sa...

Vilka fina kort du har gjort och tack för din gulliga kommentar i min blogg!

Kram

Karabara sa...

Åh låter som om ni hade riktigt trevligt på er tur igår... Speciellt då ni fick träffa mig. Märkligt vad Per var tyst bara.

Jag gillar verkligen att du köpt så mycket till en "make over", fast att bara ha en BH kan eventuellt skapa lite uppståndelse. Men det är ju naturligtvis bara en gissning från min sida... Vad vet jag EGENTLIGEN!!!

Stor kram på dig, ditt lilla stycke ;0)

Karabara sa...

Glömde säga att jag verkligen gillade dina kort!
KramKarin

Anonym sa...

Det är inte alltid så lätt att få en syl i vädret.
Men det kändes helt ok att sitta i draget mellan er två.
///Per

Camilla sa...

Kikar tillbaka :-)

Fina kort du gjort.

Kram