måndag 7 maj 2007

Måndag!

En ny dag, en ny vecka och ny möjligheter som Karin nyss sa till mig. :-D Jo då, det ligger nått i det. Många tycker måndagarna är den tuffaste dagen i veckan. Men det har jag aldrig tyckt. Det är faktiskt mycket värre med tisdagar och onsdagar. Tisdgar då brukar tröttheten slå till i mig. Onsdagen är så där tråkigt mitt i veckan och det är långt fram till ledigheten igen. Ja jag vet att jag är "ledig" jämt nu. Men så här tyckte jag när jag jobbade och tycker fortfarande när jag väl jobbar. Så det så!

Jag fick ett till roligt telesamtal idag. Marita och jag har pysslat en hel del ihop i våra dagar. Nu vet jag inte när vi fick ihop en pysselträff sist... Allt har gått för runt här. När en dag har bokats så har det skitit sig p.g. a något. Idag ska hon i alla fall komma hit och fika! Alltid något. Kanske jag kan lura in henne till pysselbordet och plocka ihop nått. ;-)

Nu ska jag dra igång en tvättmaskin och fundera på det där med middag igen. *suckar djupt* Har någon nått förslag? Jag har en himla massa köttfärs hemma i alla fall.

2 kommentarer:

Karabara sa...

Varför inte fylld formfranska??
Det är ju riktigt gott och Fredrik tyckte väl om den?!

Kram Karin som älskar att det är måndag ;0)

netha sa...

Jag tycker tisdagar är värst, då har man bara gjort lite av veckan och så har man resten kvar. :-)

Massor med köttfärs, hm, köttfärssås, chili, fetaostfyllda goa grekiska biffar, eller grekiska köttfärsspett, taco paj, taco, pannbiff, kålpudding, pastagratäng ja, jag kan nog rabbla lite till. :-)
Kuligt med vänner som mankan pyssla med, synd bara att det finns för lite tid bara.
Kramis