måndag 21 maj 2007

Jo då, jag ska skanna!

:-D Jag har fått påbackning om att jag inte visat korten som jag gjorde hos Karin än. Det är bara det att jag inte haft något lust att sätta mig och skanna dom än... Det är ju så himla trååååkigt! Men jag lovar att det kommer. Fast jag kan ju bara hoppas att ni inte blir besvikna. Jag har inte varit hälften så produktiv som Karin vart när hon fick fart på kvällen.

Ni kan få se lite annat så länge. Det här kortet jag efter en skiss på Kort i fokus. Men se den här gången kom jag inte med! Men så här bidde det och jag är nöjd med det i alla fall!


Det kortet fick mamma att ge till min moster som presentkort till hennes födelsedag.


Sen kan jag visa en annan bild när det gäller mig. Först och främst älskar jag dom här två figurerna!!! :-D Dom påminner mig så mycket om min bror Ted och hans underbara apa Chicko. Dessutom stämmer just den här strippen så himla bra in på mig! Nu vet ni hurdan jag är när jag ska vara kreativ. ;-)Kan ingen ge mig ett jobb NU? Läskiga saker händer här just nu. Men jag orkar inte gå in på det så mycket mer här på bloggen än... Dö fött med jobb för mig på Platsbanken, för lite jobb på dom två jobben jag har, rastlös och irriterad på dom här fyra väggarna. *morrar* Å hjälpen från Arbetsförmedlingen är skrattretande. Nej Laila! Nu ska vi inte dippa här!

2 kommentarer:

Marita sa...

Skanning... inget skoj. Men jag hoppas du känner dig bättre och kan lägga ut några alster du gjort. Blev klar med bröllopskortet igår och de blev såå nöjda minsann. Har dessutom uppdaterat min blogg...

Sollan sa...

Jamen det där känner jag igen, hmm, hur var det nu, en huvudlös yr höna som far omkring och...ja, jo, det är precis DU: "Last minute panic". *Ler