Senapstorsk med kapris (3-4 pers)
1 pkt (400 g) torsk
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl crème fraiche
1 dl mjölk
1 msk potatismjöl
2-3 msk fransk senap
2 msk kapris
1½-2 dl riven ost
Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Strö över salt och peppar.
Blanda samman crème fraiche, mjölk och potatismjöl. Tillsätt senap och kapris.
Hälls såsen över fisken och strö över osten.
Tillaga mitt i ugnen i 225 C , 15-20 min.
Servera senapstorsken med ris och en tomatsallad.
tisdag 29 maj 2007
MIddagen idag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Lät ju smaskens det där!
Det låter gott! Jag är inne i någon slags mattorka nu, dvs noll inspiration. Bra att få se lite nya recept!
Skicka en kommentar