onsdag 2 maj 2007

Gårdagen (1 maj 2007)

En vacker dag när vi tog oss bort från Södertälje. För här hemma var det mest mulet.

Per behövde nämligen vara hemma i lugn och ro coh fixa till lite foto jobb som han skulle fixa på datorn. Jag och Fredrik tog oss ut i naturen. Jag är chockad! Jag har redan sett massor av gullvivor! Det är ju jätte tidigt för att var här i trakten. Jag kan inte ens komma ihåg att jag sett det så tidigt någon gång.

Men det var inte gullvivor jag var på jakt efter igår. Igår gick färden mot en plats som jag inte ens vet om jag törs nämna vad den heter... Den är nämligen full av backsippor. Jag har aldrig sett så mycket backsippor i hela mitt liv som jag gjorde första gången jag var där. Det är så otroligt vackert! Tyvärr vart det lite sent i år. Mycket var redan utblommat, men det fanns en hel del små söta grupper ändå.


© Laila Söderström


© Laila Söderström
Jag har en barnslig förtjusning för gamla dörrar! Jag tycker dom ofta är så vackra. Det har blivit lite kort genom årens lopp. Det kanske är dags att scrappa ett ett dörralbum. :-) Den här dörren tillhör Mälsåkers Slott. Tänk om den kunde tala...

Sen måste jag ju visa det här kortet. Dels så att ni alla vet hur jag ser ut... För jag antar att en del av er vet vem jag är om ni ser en bild av mig. Andra för att ni ska få ett ansikte. Fotografen? Min 5-åriga son! Han hade jätte roligt med kameran han också. Jag ska plocka ut en del av hans bilder också. Helt klart märks det att han har gener i sig! :-)



© Fredrik Jardemyr

5 kommentarer:

Fanny sa...

vilken talang han har! jättefint foto!

Karabara sa...

Men gu så duktig han är, lille Fredrik!

Kram Karin

Karabara sa...

Låter som om ni fick en underbar dag ihop...

Kram från Karin igen *ler*

(Favvis)Maria sa...

Oj! Han blir kanske proffsfotograf!

Anonym sa...

Fredrik är ju superduktig på fotografering! Men måste du se så tjurig ut? :))