tisdag 29 maj 2007

MIddagen idag

Senapstorsk med kapris (3-4 pers)

1 pkt (400 g) torsk
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl crème fraiche
1 dl mjölk
1 msk potatismjöl
2-3 msk fransk senap
2 msk kapris
1½-2 dl riven ost

Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en lätt smord ugnssäker form. Strö över salt och peppar.

Blanda samman crème fraiche, mjölk och potatismjöl. Tillsätt senap och kapris.

Hälls såsen över fisken och strö över osten.

Tillaga mitt i ugnen i 225 C , 15-20 min.

Servera senapstorsken med ris och en tomatsallad.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lät ju smaskens det där!

Anonym sa...

Det låter gott! Jag är inne i någon slags mattorka nu, dvs noll inspiration. Bra att få se lite nya recept!