fredag 8 juni 2007

Åh...

Vad jag blir trött på mig själv! :-\
Dels är jag så jäkla seg i huvudet på att komma på nått konstruktivt till workshopen. Men tack ni söta snälla vänner som jag har som peppar mig på telefonen! *skickar en stor kram till er* Nått grejs och mojs ska jag kunna få ihop.

Sen så har jag givit bort ett kort som jag inte har scannat av. Å vad tycker man om sånt då? Nu har jag ju en himla tur som gett det till mamma, som i sin tur ska ge bort det lite senare den här månaden. Ska tigga tillbaks kortet på söndag när jag ska till henne igen.

Barnledig! Smaka på det ordet! Kan låta härligt eller hur? :-) Det gör det hos oss i alla fall. Kära lilla mamsen tar lillskiten fram till söndag. Nu får ju tyvärr inte Per och jag så mycket tid tillsammans i alla fall... Han jobbar idag, jag jobbar imorgon och sen på söndag ska Fredrik hämtas. Vad jag innerligt önskar att vi kunde ha någon mer som kunde hjälpa oss med barnvaktandet. Mamma har mycket värk och är ofta helt slut när hon har haft honom... Farmor ploppar upp med vääääldigt låååånga mellanrum. Men, that's life!
Vi får väl se vad vi kanske kan hitta på ikväll. Just nu känner jag mest för att ta mig ut till badet och slänga mig i vattnet...igen! :-D Vår termometer visar på 25 C här just nu. :-O

Här kommer två kort som jag gjort. Jag har en swap jag ska fixa i ordning och sen ska jag trixa till nått inför morgon dagen. Ha det gott så länge!


5 kommentarer:

Miapuh sa...

Tjoho!
Du kommer få till något helt sanslöst vackert :)
Läget i dag, kanske tittar förbi en sväng i morgon.
Jepp visst är hon söt min lilla badflicka, har killen med och japp du får låna den men bara för att du är du :)
Nu ner på stan o köpa rosa kjol om de finns, ringer sen kramis kramis

Favvismaria sa...

va fint ditt filuren kort blev! jättefint!

Marita sa...

De korten känner jag igen. Filuren blev ju riktigt tjusigt!

Annika sa...

Jättefina kort och den där filuren är bara så söt!
kram Annika

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿