torsdag 21 juni 2007

ZzzzzZZZzz

Får man vara så här trött redan innan allt midsommarfirande? Jag bara undrar... :-\

I alla fall har Marita och jag joxat ihop det som behövs i matväg. Jag har bara lite smått som ska köpas till idag. Men jag tror jag undviker dom största affärerna! Redan igår var det superduper fullt på parkeringarna vid Coop Forum och ICA Maxi här i Södertälje. Det som ska drickas har Per lovat att ta hand om.

Fick reda på igår att en kompis till mig har fått diagnosen livskris och panikångest. Mamma Mia!!! :-o Jag måste ta någon dag här snart och åka ner och prata med henne ordentligt. Saker vänder så fort i människors liv. Det var ett tag sedan vi pratade med varandra nu...
En annan riktigt god vän har en stor tuff pers idag att ta itu med. Jag håller tummarna för dig, vännen!

Igår hade vi midsommarfirande på Fredriks dagis. Dom hade ordnat det så fint! En stor majstång hade dom fått till. Alla barn hade små "blomkransar" i håret gjorda av papper. :-) Å så levande musik på dragspel till ringlekarna. Det vart en hel del bra bilder såg jag idag när jag gick igenom allt. Men jag väljer att inte lägga ut nått på bloggen just nu eftersom det är mycket folk runt omkring på bilderna. Men på lillskiten kommer det nog nått här senare.

Ni som ska ut på vägarna och åka långt... Ta det nu förjössenammen lungt!
Ha en riktigt bra och trevlig midsommarhelg!

3 kommentarer:

Lena sa...

Tack för titten i min blogg!
Välkommen tillbaka!
Ha en trevlig midsommar!!
Lena

Marita sa...

Är du också trött! Jag trodde jag skulle somna på vägen hem igår så jag var tvungen att stanna vid McDonald's. Även i morse på väg till jobbet var jag inte riktigt vaken. Vi får väl ta och lägga oss på studsmattan och vila i morgon!
Men fick i alla fall äran att väcka x:et :))

netha sa...

Hoppas din midsommar va fint och att ni fick njuta på studsmattan. :-)
Kramis på dig