onsdag 27 juni 2007

Ooops!

Jag kom in på en intervju på en gång! :-o
På fredag ska jag iväg och intervjuas. BLÄ! Jag hatar att sälja in mig själv för jag är inge bra på det. Men jag ska absolut göra mitt bästa (som vanligt). Men nu ska jag bara hitta betygen som jag la på ett så himla bra ställe sist jag var iväg...
Det här jobbet via ett bemanningsföretag och det gör att det blir lite knöligare när man är arbetslös. Men jag ska se vad dom säger. Reglerna blir så sjuka i såna här fall, men jag orkar inte dra dom här.

Idag ska jag upp till Upplands Väsby och få rätta till håret hos min riktiga frissa. Vad skönt det ska bli! Sen blir det en liten lunch hos mamsen.

Jag ska gå och plocka ihop lite grejs på pysselbordet nu innan jag ska åka.
Ha en riktigt skön dag idag allihopa!

3 kommentarer:

Marita sa...

Men vad härligt! STORT lycka till!!
Och hoppas du blir mer nöjd med frisyren den här gången :)

Sollan sa...

GRATTIS!!! Nu ska jag hålla tummarna på fredag och hoppas att det går vägen. En ännu större spark i ändan på dig i dag då, fniss!
KRRAM

Anna sa...

Klart de vill intervjua dig - självklart! jag ska hålla alla tummarna på fredag för dig, du kommer att ta dem med storm, jag bara vet det.

Jag kan väl sätta mig in i nervositeten, ska själv på intervju alldeles snart. Håll en liten tumme för mig på måndag vid 15-tiden....!