Nubberöra (ca 4-8 pers)
2 burkar Abbas ishavsrom
3 dl gräddfil
½ dl majonnäs
2 msk finhackad rödlök
½ dl finhackad dill
8-10 kalla potatisar
1-2 krm salt och peppar
2 hårdkokta kalla ägg
Garnering: dill
1. Rör samman gräddfil, majonnäs, finhackad lök och klippt dill
2. Skiva potatisen och rör ner den försiktigt tillsammans med ishavsrommen i såsen. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg upp röran i skål. Hacka äggen och strö dem över tillsammans med klippt dill. Låt röran stå och bli riktigt kall.
Serveras med smör, knäckebröd och ost. Fast min personliga favorit är med kavring.
måndag 18 juni 2007
Mitt måste på midsommarbordet!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar