onsdag 16 januari 2008

Inte så bra idag heller...

  • Fortfarande risig i magen som jag varit sen i söndags.
  • Fortfarande äckel trött. Fast det kanske är bra om man inte är ute på gangsteräventyr med sin farbror i Helsingfors. Allt kan hända i drömmarnas land! ;-) Drömmarna gjorde att jag saknade pappa så enormt när jag väckte Fredrik sen. Nej, tyvärr hann dom aldrig träffas.
  • Fortfarande pysselsugen
Tja...
Jag bestämmde mig efter mycket velande att vara hemma från jobbet idag. Kan ju inte ränna runt hur mycket som helst på toa.
Mot tekoppen och skorporna nu.
Ny dag, nya möjligheter.

5 kommentarer:

Lisbet sa...

Tillbaka i etern med ett fett grafikkort som ska tåla mina bilder. Nu surfar jag runt och drägglar hos alla som skapat en massa läckerheter i sina bloggar. Så nu tittar jag in hos dig med en stor kopp kaffe och ska skaffa mig inspiration.

Krya på dig

Ha en skön dag

Elisabeth sa...

Krya på dig, min vän... du skulle behöva en liten "upperikutt", som min farfar brukade säga när man behövde något uppiggande!

Du är otroligt duktig på det här med att scrappa och pyssla.. jag är då alldeles oduglig på sånt! Men jag kan titta in hit och njuta av dina vackra alster!

Varm kram... och tack för att du finns!

Karabara sa...

Krya på sig mitt hjärta!
Kram Karin

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre!
Massor av kramar/Tasha

Tussemaja sa...

Fy bubblan! Krya på dig! Och hoppas du är bättre till Formex... var kul att gå runt - men ack så ont i fötterna jag har.